Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki pár tippet megdobna?

Valaki pár tippet megdobna?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy olyan problémám merült fel pár napja , hogy mind az ethernet kábelen mind wifin keresztül borzalmas a net. Netezésre csak csak alkalmas de viszont nagyobb programok vagy játékok (pl cs go) esetén a 25-30 as pingemből lesz 300 as(de csak 1 secre) majd újra visszaesik 30 ra és 2-3 percig jó majd ismét megakad és újra jó lesz . Routert cseréltem(hátha nem bírja kezelni a forgalmat és amiatt) nem oldotta meg , driveremet is visszaállítottam régire hátha jó lesz nem oldotta meg , új drivert is feltelepítettem szintén nem lett jó. Ping teszteket futattam 10 ből 8 szinte hibátlan 7-10 ms között a maradék 2 teszt alatt 1secre felment 600 ra de igy is az avg 14-15 de a max ms az 600 volt az egyik esetébe meg kifagyott a ping teszt is mert jóval 1000 ms felett mért .

Valakinek lenne valami tippje mi miatt lehet és miit tudnék kezdeni vele akkor szívesen várom a kommentjét .

Ui: szolgáltatóval beszéltem ők azt írták beszélgetésünk után “szerintük megoldódott a probléma

Kellemes hétvégét mindenkinek !

2020. márc. 7. 17:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Látom a címet elírtam , Bocsánatot kérek miatta.
2020. márc. 7. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a speedtest-el, hogy mit látsz, mennyire stabil. De azt úgy futtasd, hogy más ne fusson a gépen. A szolgáltatók szerint néha a teljesen rossz net is teljesen jó. Aztán meg lehet őket győzni kitartó munkával.
2020. márc. 7. 18:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, többször próbáltam úgy is hogy nem futott semmi a gépen ilyen jellegű a probléma

[link]

2020. márc. 7. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
és mondom van hogy 20 perces 4k-s videókat nézek semmi baja aztán beletekernék és teljesen off a net 10-15 másodpercig.. Cs go vagy egyéb játék közbe meg néha néha gondol 1-et és felszalad 300-400 akár 600 ms-re de azt csak 1-1 másodpercig aztán újra jó 1-1,5 percig.
2020. márc. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!