Miért ilyen nagy a pingem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban figyeltem meg, hogy a pingem nagyon felment, és ilyen 40 és 4000 között ugrál. a 150mbit/sec-es netem olyan 4-10mbit/sec sebességet ér el max. ez történik akkor is ha akár telefonról osztom meg a géppel a mobilnetet, miközben telefonon jól működik minden. Próbáltam itthon másik géppel, ott pedig valamiért jó volt, és a net sebessége, és latency is teljesen átlagos volt. Mi lehet szerintetek a probléma?2020. márc. 31. 15:46
1/3 anonim 

válasza:

Háttérben futó programok? Hálózati kártya driver/hiba?
2/3 anonim 

válasza:

a saját lanodon belül próbálj megpingelni egy másik gépet cmd-ben. pl: ping 192.168.1.2
Ha ott is nagy értéket kapsz, akkor fix, hogy házon belül lesz a probléma
3/3 A kérdező kommentje:
cmd-ben 19 volt az atlag ms, tehat ott sem lehet a problema. na így viszont mar tenyleg kifogytam az otletekbol. youtubeon valami indiai csavo biztos elmagyarazna pedig mi a problema:DD
2020. márc. 31. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!