Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A telefonomat meg a számitogép...

A telefonomat meg a számitogépemet leblokkolta a gyk, mert az unokaocsém szorakozott és letiltották, ezért nem tudom használni, hogy lehet helyre állitani?

Figyelt kérdés

Nem ugyanazt a fiokot használom, mint Ö.

Ugyanez volt tavaly,akkor egy számitogépes ember állitott valamit a gépen!

2020. febr. 28. 23:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

20

Én csakugy min te (sajnos mivel a gyk szabályzatának megfelelöen váalsz a kérdésre nem adsz,csak troll vagy) nem vagyok tiltva amint láthatod, a továbbiakban várnám más, értelmes hosszászolok válaszát inkább, remélem megérted !

Megkérem hogy ne irj többet, köszi!

2020. márc. 3. 15:35
 22/27 anonim ***** válasza:
#21 miért ne?
2020. márc. 3. 15:45
 23/27 anonim ***** válasza:
Az unokaöcséd a te telefonoddal is és a számítógépeddel is szórakozott egyszerre? Vagy ez hogy volt, mert ez nagyon furcsa.
2020. márc. 3. 17:08
 24/27 anonim ***** válasza:
Kérdező: Én is és a többiek is a témában írtunk, jelesen, hogy sokkal jobb lesz ez a hely, ha kevesebbet rontod itt a levegőt. Azt meg el tudjuk dönteni, hogy mikor írunk ide és mikor nem. :)
2020. márc. 4. 10:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Csak marad a "számítógépes ember" megoldásnak.

Ha jön, ne feledd megkérdezni, mit, miért csinált?

2020. márc. 4. 23:24
 26/27 anonim ***** válasza:
A kérdező írt nekem egy levelet, amiben kifejtette, hogy megsértettem valamiféle áfsz-t, mert kifejtettem a véleményem a kérdésével kapcsolatban. Szerintetek mi az az áfsz?
2020. márc. 5. 17:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Általános iskolai fajtalankodók szövetkezete.
2020. márc. 5. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!