A telefonomat meg a számitogépemet leblokkolta a gyk, mert az unokaocsém szorakozott és letiltották, ezért nem tudom használni, hogy lehet helyre állitani?
Nem ugyanazt a fiokot használom, mint Ö.
Ugyanez volt tavaly,akkor egy számitogépes ember állitott valamit a gépen!
Elvileg, de csak elvileg, ip alapján tilt ilyenkor. Mivel 1 ipről ment a tiltás meg a te fiókod ezért téged is tilt.
Változtasd meg az ip címedet (többnyire router újra indítás során is működni kellene, legalábbis nekem párszor bejött)
Ha nem működik szólj megint neki.
1
Ment a piros
"Ha nem működik szólj megint neki."
Mielott még egyszer valaki megérdezi, nem azért irtam kérdésben,mert van még az ember!
Ez a kis kirohanás elég volt arra, hogy kiderüljön a tiltás mikéntje. Szóval neked a fiókodat tiltották le, nem IP-cím alapján kaptál tiltást. Hogy honnan gondolom ezt? Hát, mobilnetről is próbálkoztál, ami teljesen más hálózat, azaz teljesen más az IP is.
Nem lehet, hogy az unokaöcséd a te fiókoddal szórakozott?
Vagy, ha már itt tartunk, te hogy érted ezt a blokkolást? Nem tudsz belépni a fiókba, vagy meg sem tudja nyitni a GYK weboldalt sem a gép, sem a telefon?
8 neked is járt a piros ne aggodj
9 A mondatos elsö része fikcio
Amugy ha egy nagyon nagyon kicsit gondolkodnátok, láthatnátok, hogy mivel a gykn irok nem Én vagyok tiltva, csak a szomszédba járok netezni, mivel az enyém tiltva van!
Nem tudom hogy lehet leszedni a tiltást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!