Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Leblokkolta nálam a Facebook...

Leblokkolta nálam a Facebook az üzenetekhez való fájlcsatolás funkciót. Meddig fog ez tartani?

Figyelt kérdés

Sok fájlt akartam volna csatolni az egyik ismerősömnek üzenetben a Facebookon, mire kijött egy biztonsági ellenőrző üzenet, hogy igazoljam, nem vagyok robot, és egy képen látható kódot kellett volna leírnom. De én hiába írtam be a kódot akkor se engedte, ezért utána a mégse gombra kattintottam. Most nem engedi a fájlokat csatolni. Ami ennél kicsit zavaróbb, hogy ha betöltöm a facet először mindig fekete a kép (ami alatt látszik az oldal,) és kattintani kell egyett még hogy bejöjjön. Meddig tart ez a tiltás (hiába kerestem rá nem találtam ezzel kapcsolatban infót)?

U.i: Illetve ez a fekete dolog meddig tart? Képet enged csatolni csak fájlt nem.

2017. aug. 22. 20:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!