Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Leblokkolta nálam a Facebook...

Leblokkolta nálam a Facebook az üzenetekhez való fájlcsatolás funkciót. Hogy tudom feloldani?

Figyelt kérdés
Sok fájlt akartam volna csatolni az egyik ismerősömnek üzenetben a Facebookon, mire kijött egy biztonsági ellenőrző üzenet, hogy igazoljam, nem vagyok robot, és egy képen látható kódot kellett volna leírnom. De mielőtt bármit csinálhattam volna, újratöltött az oldal, és már nem jött többet elő ez az ablak. Megpróbáltam újra csatolni, de azóta minden alkalommal az jön ki, hogy "Sikertelen feltöltés". Nem tudom, hol kéne ezt a blokkolást feloldanom. Van ötletetek?

2016. dec. 19. 14:04
 1/6 Alain Delon ***** válasza:
A fészbúk az egyetlen platform, ahol fájlokat lehet küldeni?
2016. dec. 19. 14:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, de nem is erre vonatkozott a kérdésem. Nem tudok megoldani egy problémát, ehhez kérek segítséget. Aki nem tud érdemben hozzászólni, az nyugodtan ugorhat (felesleges véleménynyilvánítás nélkül) a következő kérdésre. Mindkettőnknek jót tenne. Köszönöm!
2016. dec. 19. 19:36
 3/6 Alain Delon ***** válasza:
Igen. Van ötletem: küldd el más úton. Ezer és egy módja van még a fészen kívül.
2016. dec. 19. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Várjál pár napot, visszakapod a lehetőséget. Ugyanis vétettél a fájlfeltöltés szabályai ellen azzal, hogy sokat akartál feltölteni. Azt biztos tudod, hogy csak fotot és videot lehet, más fájlokkal nem szabad kisérletezni. Aki jogilag védetteket tölt fel, annak is korlátozzák min. 1 napig a fájlfeltöltési lehetőségét és a fájl helyén kezdetben forgás van, később kiirja, hogy Hiba. Tehát várd ki a büntetést és ne sok fájl-t és lehetőleg ne nagy méretűt töltsél fel. Te feloldani nem tudod.
2016. dec. 20. 07:21
 5/6 Alain Delon ***** válasza:
Egyébként sok fájl küldésének a legjobb módja, ha berakod a fájlokat egy mappába, azt becsomagolod, és úgy küldöd el. A címzett meg kicsomagolja magának.
2016. dec. 21. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
De ő FB-on akar sok fájl-t küldeni, ami reménytelen
2016. dec. 22. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!