Miért nem engedélyezi a YouTube a bevételszerzést?
2011 óta csinálom a csatornám,
2019 novemberben végre meglett az 1.000 feliratkozó is (a nézett órák minimum-számát még túl is teljesítettem)
viszont januárban azt mondta a rendszer hogy ennek ellenére sem kapom meg a bevételszerzési lehetőséget, majd február 24-én lesz újra ellenőrzés akkor megnézik megint.
Átolvastam a követelményeket, igazából nem találtam csak maximum egyet ami talán nem tetszik nekik...
Szóval van fent több videó esetén is olyan zenei tartalom ami jogvédett, de a rendszer mindig azt mondta hogy folytathatom vele a dolgot csak a bevétel a szerzőt illeti meg statisztikát láthat róla...
ez elvileg nem okozhatna bajt, de lehet hogy mégis???
Egyszerűen annyira gusztustalan hogy 1 sorban nem voltak képtelenek leírni hogy ez vagy az a baj...
"Egyszerűen annyira gusztustalan hogy 1 sorban nem voltak képtelenek leírni hogy ez vagy az a baj..."
Szerintem elég világosan oda van írva.
"Repurposing someone content without adding significant original commentary or educational value."
nekem ugyanez van. mármint indok.
Volt fent YT-n egy video, amit letöltöttem, de a feltöltő törölte, én pedig feltöltöttem újra,
3millios nezettségnel jar , és 5000ezer feliratkozonal tartok, de amig nincs sajat tartalmam, addig nincs bevetel :D
Valamint majd kitalálok.
"Egyszerűen annyira gusztustalan hogy 1 sorban nem voltak képtelenek leírni hogy ez vagy az a baj..."
Te mit nézel amúgy?
Valaki más tartalmát használod a forrás megjelölése nélkül.
Mellesleg 1-2 ilyennél még nem szoktak korlátozni....
# 4/
nem más tartalmát használom, saját tartalom
és néhánynál van olyan zene a háttérben halkan ami esetén kaptam figyelmeztetést hogy
" A(z) "XYZ videó" című videódban olyan tartalom lehet, amelynek licencével vagy tulajdonjogával Capitol CMG Publishing and Adorando Brazil rendelkezik,
ám továbbra is elérhető a YouTube-on! Egyes esetekben hirdetések jelenhetnek meg mellette.
Ha ez egy harmadik fél, általad előadott dala,
akkor is folytathatod a videóval történő bevételszerzést.
Kattints ide a bevételszerzési beállításaid módosításához.
A követelés nincs negatív hatással fiókállapotodra.
Keresd fel a Szerzői jogi közlemények oldalát, ha további részletekre vagy kíváncsi a videódra vonatkozó irányelvekről. "
szóval.:
- akkor is folytathatod a videóval történő bevételszerzést.
- A követelés nincs negatív hatással fiókállapotodra.
valamiért mégsem engedi a bevételszerzési lehetőséget
hacsak nem mégis valami más ami nem tetszik nekik...
Komolyan nem értem miért nem lehetett egyszerűen leírni mi a gond és kész
Oda van írva tisztán és érthetően.
magyarra lefordítva:
Úgy használod fel egy másik ember tartalmát, hogy a videó nem tartalmaz elégséges eredeti kommentárt vagy oktató értéket, hogy méltányolják annak a használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!