Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért tiltotta le bevételszerz...

Miért tiltotta le bevételszerzést a Youtube egyik napról a másikra, természetesen az első kifizetésem előtt 1 nappal?

Figyelt kérdés
Idáig minden rendben zajlott,két napja viszont kaptam egy e-mailt azzal az üzenettel,hogy bevétel szerzését a Youtube letiltotta.Természetesen töltögettem fel mindent amit csak értem ,de indokot,hogy miért tiltottak nem írtak.Volt egy fél éves büntetésem 1 éve ami lejárt,utána meg még egy rá másfél hónapja,de akkor sem tiltották le a bevételszerzést.Most meg kifizetés előtt egyszer csak kitalálták nem vagyok jogosult a bevételre.Érdekesnek tartom,mint ahogy azt is ,hogy magyar nyelvű fórumot ahol lehetne érdeklődni,hogy mi újság nem találok,értelmes elérhetőséget ahol legalább google fordítóval tudnék velük valami kapcsolatot értekezni,vagy fellebbezni azt sem találok.Kérem ha valaki tud segítsen,hogy valami e-mail címet vagy elérhetőséget ,ha tud adjon.Esetleg ha valaki ugyanígy járt mint én és megoldotta vagy csak szerette volna de nem sikerült az is megírhatja tapasztalatait.Ja és fél évre vonták be a bevétel szerzést videóimnál.Válaszaitokat előre is köszönöm!Nekem ez nagyon fontos lenne.

2013. okt. 21. 18:10
 1/1 Pj0tr ***** válasza:
2013. okt. 25. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!