30 napja hogy letiltott a facebook. Beküldtem az okmányt, azóta változatlan minden. Valakinek van ötlete?
Figyelt kérdés
Semmi választ nem kaptam a facebooktól, érdemi változás sincs.
Akartam egy újat csinálni egy másik telefonról, de 5 mp után azt is letiltották.
Miért tiltanak le?
2020. febr. 3. 18:39
1/21 anonim válasza:
Bírni kellett volna magaddal, akkor nem tiltottak volna le.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz, nem csináltam semmit sem. Mielőtt okoskodnál kérdezzél!
2020. febr. 3. 19:51
3/21 anonim válasza:
Érdekes, sem engem, sem az ismerőseimet, barátaimat, családtagjaimat nem tiltotta le a Facebook. Egyetlen példát sem tudok hozni, az ezer közeli ismerői körömből. Igaz, ők bírnak is magukkal.
4/21 A kérdező kommentje:
2011 óta regisztráltam a facebookra. 9 éve van meg, soha sehová nem írtam semmi olyan dolgot ami áthágná (az amugy is sokak által áthágot) szabályzatukat. Akkor miről is beszélsz? Nem függtem a facebooktól, de rengeteg alkalmazással voltam össze kapcsolva, ezmiatt kéne vissza a fiók.
2020. febr. 3. 20:04
5/21 anonim válasza:
A facebook szabályzata sok ponton nagyon nem egyértelmű, pontosan azért, hogy indoklás nélkül azt tilthassanak le, akit akarnak. Az adatkezelésük pedig több mont borzalmas. Semmi kontrollod az ott megosztott tartalmaid fölött. Szerintem az a legjobb, amit tehetnek valakivel, hogy lekényszerítik a platformjukról.
6/21 anonim válasza:
Valamit csináltál. Ok nélkül nem tiltanak.
7/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik részét nem érted? Nem érted meg hogy egyik pillanatról a másikra tiltott le?
2020. febr. 4. 15:30
8/21 anonim válasza:
Ok nélkül nem tilt le! Az is lehet, hogy beszedtél egy vírust és a vírus osztotta tovább a dolgokat, akár üzenetben is. De az olyanért is tiltanak, hogy a kör üzeneteket küldöd tovább! Körüzenet: "..... ha nem küldöd tovább akkor meghalsz..stb"
De elég az is, ha egy szélsőséges csoportba benne vagy.
Te tudod mit csináltál, mi nem.
De ok nélkül nem kapsz tiltást.
9/21 A kérdező kommentje:
2 hétig nem voltam fent, nem tudom miről beszélsz!!!
2020. febr. 4. 16:09
10/21 A kérdező kommentje:
Látom egyes embernek nem jut el amit írok. Igen is ok nélkül tilt le.
2020. febr. 4. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!