Facebook elfelejtett jelszó? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy új telefonon próbáltam bejelentkezni és a telefonszámomra küldték volna a kódot, ami nem jött meg, gondoltam sebaj mert a számítógépemen be vagyok jelentkezve, hátha onnan tudok beállítani új jelszót, de ez nem sikerült mivel kérte a jelenlegi jelszavamat.A számítógépen addig babráltam míg onnan kidobott, így azon sem tudok bejelentkezni, még a régi telefonomon be vagyok jelentkezve, onnan lehetséges valahogy kideríteni a jelszavamat?A bizalmas ismerősök is be vannak állítva, de azt sajnos nem tudom használni, ugyanis az egyik ilyen ismerősöm már nem használja a facebookot. :(2020. febr. 3. 15:54
1/4 A kérdező kommentje:
Azt még elfejeltettem mondani, hogy e-mail cím nincs megadva, és annak a beállításához is meg kell adni a jelszavamat :(
2020. febr. 3. 15:57
2/4 Mr. V. válasza:
Bár 1,5 éve nem vagyok az oldalon, de nem a régi jelszóval kéne tökölni, hanem amivel be vagy lépve, azzal egy újat csinálni, vagy több lépcsősre állítani. Esetleg beállítani egy mailcímet, ami ugye most nincs... ha már lesz, tud bejelentkezési linket küldeni.
3/4 anonim válasza:
Jelszó változtatáshoz egyértelműen kéri a jelenlegit is, mint minden normális oldalon
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a problémám, hogy email megadásohoz is kéri a jelszavamat. :(
2020. febr. 4. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!