Facebook jelszavamat elfelejtettem, az email cím amellyel regisztráltam már törölve lett. Alternatív email cím, telefonszám semmi nem volt megadva. A facebook így nem tud hova új jelszót küldeni. Valaki járt e már így, tudtok e nekem segíteni?
Próbáld meg ezeket:
szandika1234
iloveyou
12345678
kiskutyus
"Ha problémákat tapasztalsz az e-mail-címeddel, telefonszámoddal vagy felhasználóneveddel
Megtudhatod, hogy mi a teendő, ha nem tudsz új jelszót beállítani, mert nem tudod elérni a fiókodhoz tartozó e-mail-címet vagy telefonszámot.
Nem tudok új Facebook-jelszót beállítani, mert nem tudom elérni a fiókomhoz megadott e-mail-címet vagy mobiltelefonszámot.
Íme néhány tipp, amelyekkel megpróbálhatsz visszajutni a fiókodba, hogy új jelszót állíthass be.
Próbálj meg másik e-mail-címmel vagy telefonszámmal bejelentkezni.
Lehet, hogy a fiókodban megadott alternatív e-mail-cím vagy mobiltelefonszám segítségével visszajuthatsz a Facebook-fiókodba.
Ha nem tudod, milyen alternatív adatokat adtál meg, tedd a következőket:
Nyisd meg a facebook.com/login/identify oldalt, és kövesd az utasításokat.
Olyan számítógépet vagy mobiltelefont használj, amelyet korábban már használtál a Facebook-fiókodba való bejelentkezésre.
Miután visszajutottál a fiókodba, itt olvashatsz arról, hogyan állíthatsz be új jelszót."
Sikerült egyébként valahogy??
Jelenleg ugyan ez történt velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!