Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elfelejtettem a facebook...

Elfelejtettem a facebook jelszavam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Új jelszót szerettem vna beállítani,de ugye ahhoz meg kell adni a mostani jelszót. A telefonom minden jelszót elment automatikusan,úgyhogy meg is néztem hogy mi a fb jelszavam,de amit elmentett a telefonom,az nem volt jó,próbálkoztam más jelszavakkal is,de nem jártam sikerrel. Rámentem arra,hogy elfelejtettem a jelszavam,és azt írta ki,hogy jelentkezzek ki a fiókomból és akkor tudom majd "megtalálni”. Ki jelentkeztem,aztan ugye újra kérte a jelszót,megint rámentem hogy elfelejtettem,erre behozott egy olyat hogy írjam be a telószámom/e-mailem és akkor ez alapján megtalálják a fiókom és küldenek új jelszót. Ez oké is lett volna,de az a baj,hogy beírtam a telószámom és nem talált semmit,aztán beírtam az emailem,a rendesen is,meg másodlagosat is. Azokra is azt írta ki,hogy ilyen fiók nem található. Most mitévő legyek?

2019. dec. 27. 12:16
 1/1 anonim ***** válasza:
52%
Menj ki jatszani
2019. dec. 27. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!