Járt valaki így ebay-es csomaggal?
Én 312 rendelésen vagyok túl az eBay-en, és volt ami nem jött meg! Általában normálisan az eladók, és sajnálják a dolgok, megkérdezik kérek-e visszatérítést, vagy küldjenek egy másikat?
Az, hogy az 59 vagy 60. napon adok neki negatívot, attól még ugrott a pénzem, meg az ebay is azt javasolja, hogy előbb vegyük fel az eladóval a kapcsolatot. Sajnos még van egy november 20.-ai rendelésem amit most január 25-ig ígérte az eladó, ráadásul a kollégámé, vagyis ha se pénz se csomag, attól még nekem vissza kell adnom az árát.
Már írtam annak is, és normális volt, utánanéz a dolognak, bár náluk most van az újévi buli. Erről a csomagról sincs november vége óta hír. Írtam is neki válaszként, hogy nézzen utána nyugodtan, de a csomagkövetés szerint november óta nincs róla hír, az magyar posta oldala meg nem hoz ki találatot, vagyis kérem vissza a pénzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!