, , Gyanús tevékenységet észleltünk a profilodba, ezért biztonsági okokból kijelentkeztetünk " Ez most mit is jelent? Milyen gyanús tevékenységet?
Tehát nem csináltam semmit, de egy ilyen fogadott.
Másnap kérte hogy töltsek fel magamról egy képet.
Harmadnap meg azt írja hogy a Fiókodat letiltottuk, további információért keresd fel sugó oldalunkat. Vagy valami ilyesmit írt.
Felkerestem, volt egy űrlap ami kérte a nevemet, email címemet, meg egy okmányt. Majd beküldtem. De több mint 1 hete semmi válasz, úgyan ezt írja hogy fiókodat letiltottuk. Nem csináltam semmi olyant ami a facebook alapelveit sérti. Minden előzmény nélkül letiltott. Az adataim is valósak voltak. Valaki hozzáértő írhatna.
34/N
Amíg ebédelni mentél a jelszó nélküli gépet meglátván a takarítónő nyomdafestéket nem tűrő üzeneteket küldött a főnöködnek a nevedben.
Ezt szokatlannak észlelték és így próbálnak megvédeni téged önmagadtól hogy újra be kelljen írni a jelszót..
""Amíg ebédelni mentél a jelszó nélküli gépet meglátván a takarítónő nyomdafestéket nem tűrő üzeneteket küldött a főnöködnek a nevedben. ,,
Ez bisztos hogy nem igaz rám, mindig nálam van a telefon. Illetéktelen kezekbe nem került a telefon. Vagy ha mégis, arról kaptam volna emailt a facebooktól. Minden gyanús tevékenységről kapok emailt.
" Ezt szokatlannak észlelték és így próbálnak megvédeni téged önmagadtól hogy újra be kelljen írni a jelszót.. ,,
Az Rendben ha mégis szokatlannak észleltek valamit, és megprobálnak megvédeni stb. De a kérdés már csak az, mikor kapom vissza? Egyáltalán ezek után vissza kapom? Meddig tart ez a herce hurca?
Kedves utolsó:
Az lehet hogy más helyről jelentkeztem be, és gyanúsnak vélték. Ilyen esetben is letiltják? Ha igen, és ha beküldtem az okmányomat amivel igazoltam magam. Akkor vissza adják? Mert még semmi sem változott azóta. Semmi hírt nem kaptam. Ilyen esetekben biztonsági okokból ha letiltanak, mikor szokták feloldani? Kérlek válaszolj, mert lehet hogy nálad a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!