Ez nem gyanús? Egy vagyonőri cég hamarosan alkalmazni fog, de nincs igazolványom, azt mondta, nem baj. Nem lesz próbaidő, szinte túl jól fizet.
Nem fognak bejelenteni!
Konkrétan tudom,hogy volt olyan,országos hírű cég,ahol a boltban dolgozó őr nem volt bejelentve és amikor elfogott valakit azt kellett mondania,hogy ő az eladó lány barátja és éppen bejött meglátogatni a csaját és észrevette a lopást ezért közbelépett! MEGALOL!!!!!
Ha jót akarsz magadnak NE vállald a melót!!!!
Egy SÜN.
# 4
Aha szerinted :D
Nincs olyan vagyonőri munka ahol a munadód(alválakozó) nem csalna lopna valamilyen formában a te károdra!
Még 2 éve őrködtem egy telephelyen, kijött egy nő meg egy férfi, munkaügyi ellenőrök voltak!
Kiderítették hogy nem vagyok bejelentve (amivel amúgy tisztában voltam) és még ők kértek meg hogy kérjem már meg a céget akinek dolgozok hogy jelentsen már be már ők nem tudják elérni és nem tudnak mit kezdeni a céggel XD
Szerinted?!
Nem mellesleg szép lassan göngyölítik fel a hálózatot. Baranyában egy csomó szervező* előzetesben van már.
*Mármint akik szerzik a strómanokat, akik nevén pár hónapig futtatják a kamu munkaerő-kölcsönző céget, ezeken keresztül csalnak az adóval és a járulékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!