Csak szerintem nagyon rosszak a magyar youtuberek minőségileg, tartalmilag?
Csak kíváncsiságból, tudnál írni nekem olyan videósokat (magyart is), akire tudod azt állítani egyáltalán, hogy tényleg minőségi tartalmat gyárt? (persze azt tegyük hozzá, hogy szubjektív dolog az, ki mit tart "minőséginek")
Én magam is próbálok videókat készíteni és persze csak szaros gameplay, de rettentő sok időt töltök azzal, hogy jól vágott, normális, nézhető legyen, mégse érdekel francot se.
Szerintem Magyarósi Csaba a jelenlegi formában nagyon jól csinálja amit csinál. Érthetően fogalmaz, több mindenről is beszél, nem csak tech csatorna és sok mindent bemutat (nagyobb hírek, pl. az ITER épülése). Jól átgondolt, felépített tartalmakat készít, kicsit talán világbemutató feeling-je is van mostanság a csatornájának, amit én nem ellenzek, sőt kifejezetten tetszik is. Picit talán hadar, de nem érthetetlenül gyorsan beszél, sokkal inkább örömmel. Mintha rajta ülne valamiféle hype-vonaton, azért is beszél gyorsabban talán, és ez az öröm minden videójában ott van. A feltöltött videókra is odafigyel, normálisan vágja meg azokat és az effektek is tök jók (ha vannak, mikor egyik jelenetről egy másikra ugrik). Ami fura lehet pár embernek benne, hogy nem egybefüggő a beszéde, úgy értem egy végigbeszélt jelenet összeállhat akár több vágásból is. Azaz van a videóban mondjuk egy 5 perces rész, amiben csak beszélni fog, de attól függetlenül, hogy épp a mondandója közepében van vagy sem, egyszer csak vágás és megy tovább a beszéd. Néha picit rossz az időzítés, mint pl itt: [link] - 3 perc 22-nél a "nekem" szóból pl csak ennyit hallasz, hogy "neke" és megy tovább a beszéd. Igaz, a "nekem" szóval a mondatnak vége is lett, de mint mondtam van mikor mondat közepén jön a vágás. Ez viszont már nagyon kukacoskodás, én ezt pl. csak akkor vettem észre, mikor valaki felhívta rá a figyelmet, és akkor is külön meg kellett néznem magamnak még egyszer.
A Tech2 sem rossz, Laci munkájában tetszik, hogy objektív és kellően összeszedett a mondandója, illetve hogy kitér mindenre amire lehet. Az előadásmódján lehet mit csiszolni, de szerintem az is bőven jó, ha nem akarnék róla rosszat mondani úgy jellemezném, hogy túlságosan megfontolt.
A VR-os srácok is jó tartalmat gyártanak, bár ők kicsit szabadszavúak, ami egyeseket nem hogy zavarhat, akár ki is akaszthat. Ki tudja, nekem viszont pont ez tetszik bennük. Faék egyszerűen fogalmaznak, körítés és színezés nélkül megmondják a tutit és baromi jól kifejezik az érzésüket és a hangulatukat. Nem moderálják magukat agyon, amitől igaziak lesznek, ha valamitől megijednek, akkor úgy teszik azt, mint bárki magyar ember tenné (pfútekuuvaaanyádtakaroggyá) :D Közvetlenek, de mindemellett szerintem az adott témáról az információt is képesek tovább adni torzítás nélkül. Azért a Pisti-féle termékkibontós jelenetek eléggé viccesek tudnak lenni na :D
Másokat nem nézek, nekem itt meg is áll a lista (no persze aki JustVidman-t nem nézte anno és nem követi azt, ahogyan most visszatér, az ássa el magát) :D Najó nem, de na, ő a kötelező hülyeséget testesíti meg, ami kell a mindennapokba.
Nem követek senkit mert nem tetszenek.
TheVR pl a Jani jófej viszont Pista a szörcsögéssel, nyáladzásával k...rva irritáló és gusztustalan.
Aki jó az talán tényleg a tech2 Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!