Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem nagyon rosszak...

Csak szerintem nagyon rosszak a magyar youtuberek minőségileg, tartalmilag?

Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Iligy vagy.
2019. okt. 22. 20:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Biztosan 😂
2019. okt. 22. 20:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerinted.
2019. okt. 22. 20:28
 4/16 P.O.C. ***** válasza:
100%
Nem megalapozott állítás szerintem. Minden nyelven vannak jobbak és rosszabbak is.
2019. okt. 22. 20:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ ki(k)re gondolsz. Van egy pár jó, de alapvetően tényleg nagyon rosszak. Nem is az, hogy rosszak, csak a sok shitcontent-gyártók valahogy képesek annyi nézettséget generálni, hogy ne haljon ki a csatorna, és bizony belőlük aztán sok van...
2019. okt. 22. 20:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért van pát jó is szerintem (Nah, nyilván nem az ilyen LEGJOBB MAGYAR TOP 10 félék akik lelopják a videót a külföldiektôl)
2019. okt. 22. 20:38
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Nézzél Radicsot :D
2019. okt. 22. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem írnám le így az összes magyar Youtubert, de érteni vélem hogy mire gondolsz. A fiatalok/gyerekek köreiben legnépszerűbb tartalomgyártók tényleg leírhatatlanul trék. De nézd meg a Youtube világszinten legpopulárisabbnak tartott tartalomgyártóját PewDiePie-t. Ő is egy nagy rakás tré, nem azért ő a legfelkapottabb tartalomgyártó a világon, mert annyira autentikus minőségi tartalmat gyártana...
2019. okt. 22. 21:05
 9/16 A kérdező kommentje:
Radicsnak is 1-2 videója poén, a többiben üvölt mint egy állat.Ugyan ezért nem szeretem a többit se, hadarnak,üvöltenek mint egy őrült és beszélik a semmit
2019. okt. 22. 21:08
 10/16 Isolated Soul ***** válasza:
50%
Szerintem is trék:D Kattints a profilképedre(jobb felső sarok) meg jelenik egy legördülő menü, az alján van olyan, hogy hely, nah ott válaszd ki mondjuk Japánt. Ezzel nincs vége, mert ha néztél magyar videókat, még mindig azokat fogja feldobálni, ezért törölnöd kell az összes videónézési előzményed(vagy csak a magyarokat, de ez sokáig tarthat). Vagy egy éve így használom, és nincs hányingerem, amikor megnyitom a Youtube-ot:D
2019. okt. 22. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!