Ncore-on olyan esetben mi történik ha mondjuk egy rokonunk nálunk tölt vendégségben 2-3 hetet és a notebookján használja az ncoret?
ugye benne van a wikiben, hogy ha egy ip-ről több fiók van használva külön gépről azt jelezni kell
" Egy IP címről lehet több hozzáférést is használni, de csak abban az esetben, ha minden felhasználó külön gépről teszi azt meg (minden felhasználónak jeleznie kell ezt a félreértések elkerülése végett, melyet a Profil menü > Beállítások > Extra résznél az Üzenet a Staffnak boxba írva tehettek meg - ezen jelzés elmulasztása szintén a felhasználói fiókok elvesztését eredményezheti)"
de az emberhez ha vendégségbe jönnek illetve megy, nem az ncore lesz az első gondolata.

Legyen az első gondolata, mert még mindig kisebb nyűg, mint az összes fiókra bant kapni, majd magyarázkodni.
Másrészt pedig a felhasználónak ismernie kell és be kell tartani a szabályokat, nem hivatkozhat arra hogy ő nem tudta, vagy elfelejtette mit lehet csinálni. Ilyenkor vállalja a következményeit is.
Alternatív megoldás: ne torrentezzen, ha másnál van, ha pedig ugyanott már van hozzáférés, akkor annak a fiókjáról kell forgalmazni, aki ott él. Sem arányszámolás, sem betarthatatlan feltételek nincsenek, ami miatt ne tudnál másnak pár dolgot letölteni.

Le se sz@rják ezeket a dolgokat. Szerintem nyomon se tudják követni a több százezer felhasználót ilyen szempontból.
Én legalább is nem hallottam még, hogy valaki ilyenek miatt kapott volna warn -t vagy bann -t.
Legyen minden szabályok szerint visszaseed -el és ne trollkodj az oldalon. Kb. ennyi.
köszönöm a válaszokat.
a visszaseed nem gond az mindig megvan
elite rang sikerül minden hónapban

Nem szarják le, ha gyanús a körülmény, tiltanak. Nem is biztos hogy ezt bárki nézi, automatikusan történik.
Nemrég volt hasonló kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!