Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem jó a tápegység? Vagy a...

Nem jó a tápegység? Vagy a videókártya?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy gépet a goldchip.hu-ról : [link]

Ezt vettem,És a tápegységre az van írva hogy 300w!

Vettem egy GIGABYTE Geforce GT 1030 OC 2gb videókártyát(Vadonat új!).

Beraktam a gépbe,és a hp logónál tovább nem jut a gép,néha sípl eggyet,biosba se tudok bejutni.

Kiveszem a videókártyát és alaplapival indítom a gépet,akkor tökéletes.

Gép tulajdonságai:

- Intel Core i5-2400s 2,5 - 3,3Ghz CPU

- Intel H61 Express chipkészlet

- 4GB 1333MHz DDR3 RAM

- 250GB-os SATA3 merevlemez

- Beép. DVD optikai meghajtó

- Integrált Intel HD Graphics 2000 VGA

- Realtek RTL8103EL Gigabit LAN

- 1 db PCI 2.3 slot, 2 db PCIe x1

- 1 darab PCI-Express x16 slot

- 8 db USB 2.0 port, 1 db D-Sub

- 1 db RJ45, 5 db Audio JACK

Aki tudja a hibát az írja le nekem,Én a tápra gyanakszom.

Köszönöm

#Videókártya Tápegység
2019. júl. 11. 08:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
[link] Itt nagyjából ez a hiba van mint nekem,csa kannyi különbséggel hogy nekem semmire nem érzékel. ugyanúgy sípol mint neki.
2019. júl. 11. 12:45
 12/24 anonim ***** válasza:

Az én dell-es gépem is kompatibilis volt elvileg ...

Ezt akartam én is tanácsolni. Vedd ki a procit, és vegyél pár ezerért valami használt, normális alaplapot. Előre összerakott gépet nem vegyél soha többet, pláne a 7-es által felsorolt típusokból. Az irodai gagyikat messze kerüld!

2019. júl. 11. 12:50
 13/24 anonim ***** válasza:

"Amikor írtam nekik hogy milyen kártya megy bele azt írták hogy:"Bármilyen PCIe Express kártya. ""

Persze. Nem fogják elismerni. Sajnos az ilyen irodai vacakokra nagy árrést tudnak tenni. Megveszik valamelyik cégtől kb. párezres darabáron

2019. júl. 11. 12:52
 14/24 A kérdező kommentje:
Amúgy azért aggaszt engem ennyire,mert Mióta nyári szünet van azóta dolgozok "maszekba"(Gyümölcsöt szedek napi 2-3 ezer forintért 14 évesen szóval nincs diákmeló :C)és azóta jött ennyi össze,és nem kis pénz az a 26 ezer forint amennyiért megvettem ezt a videókártyát,azért kérdezlek titeket!
2019. júl. 11. 12:53
 15/24 A kérdező kommentje:
Okés!Köszönöm a tanácsokat,de én újjonan vennék inkább alaplapot!Ha már ennyire benne vagytok a témában,akkor aki tud linkeljen egy viszonylag olcsó alaplapot ami elbirja a kártyát LGA 1155-ös foglalattal!Köszi!
2019. júl. 11. 12:55
 16/24 anonim ***** válasza:

"Amúgy azért aggaszt engem ennyire,mert Mióta nyári szünet van azóta dolgozok "maszekba"(Gyümölcsöt szedek napi 2-3 ezer forintért 14 évesen szóval nincs diákmeló :C)és azóta jött ennyi össze,és nem kis pénz az a 26 ezer forint amennyiért megvettem ezt a videókártyát,azért kérdezlek titeket!"

Igen, sejtettem, hogy anyagiak miatt vettél ilyen gépet. Pár éve még én is ebben a cipőben jártam. Nagyon sajnálom! Bármit vásárolsz a jövőben, itt kérdezz rá, mert nagyon jó tippeket szoktak adni. Pl. múlt héten adtam el 28.000-ért a még egy év garis rx 560-amat

Itt tudod megnézni a kompatibilis alaplapokat:

[link]

Nekem az MSI jött be a legjobban, de nem igazán vagyok jártas ebben, hogy melyiket érdemes venni. Nem mindegyiket forgalmazzák már, de túrd fel a netet kicsit

2019. júl. 11. 13:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Értem,de ezek az alaplapok drágák,de nagyon(250$ és még nem is gamer?)AZt hittem hogy 17-18 ezer forintból már van egy újjabb generációs alaplap.De mindenképpen újat akarok,mert nem bízok az emberekben,főleg hogy csak nyáron tudok dolgozni!Képzeljétek el hogy itt álltok egy olyan kártyával a nyakatokon amivel menne a GTA V,Fortnite, Battlefront 2,CS:GO,És nem jó a gépbe!De keresgélek lapokat!
2019. júl. 11. 13:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Lesz az még olcsóbban is. Innen csak az alaplap neveket szedd ki és keress rá az árukeresőn. Felesleges gamert venned.
2019. júl. 11. 14:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Azt nem tudjátok hogy mekkora alaplap kell bele?micro atx?atx?
2019. júl. 11. 14:21
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez ugye nem volt komoly kérdés?:) Hát nézd meg a szemeddel az alaplapodat. Vagy guglizz rá a házadra, hogy az milyen. Bár atx-be is belemegy micro atx. Bár gyanítom, hogy a házad micro atx, de erre guglizz rá te
2019. júl. 11. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!