Nem jó a tápegység? Vagy a videókártya?
Rendeltem egy gépet a goldchip.hu-ról : [link]
Ezt vettem,És a tápegységre az van írva hogy 300w!
Vettem egy GIGABYTE Geforce GT 1030 OC 2gb videókártyát(Vadonat új!).
Beraktam a gépbe,és a hp logónál tovább nem jut a gép,néha sípl eggyet,biosba se tudok bejutni.
Kiveszem a videókártyát és alaplapival indítom a gépet,akkor tökéletes.
Gép tulajdonságai:
- Intel Core i5-2400s 2,5 - 3,3Ghz CPU
- Intel H61 Express chipkészlet
- 4GB 1333MHz DDR3 RAM
- 250GB-os SATA3 merevlemez
- Beép. DVD optikai meghajtó
- Integrált Intel HD Graphics 2000 VGA
- Realtek RTL8103EL Gigabit LAN
- 1 db PCI 2.3 slot, 2 db PCIe x1
- 1 darab PCI-Express x16 slot
- 8 db USB 2.0 port, 1 db D-Sub
- 1 db RJ45, 5 db Audio JACK
Aki tudja a hibát az írja le nekem,Én a tápra gyanakszom.
Köszönöm
Az én dell-es gépem is kompatibilis volt elvileg ...
Ezt akartam én is tanácsolni. Vedd ki a procit, és vegyél pár ezerért valami használt, normális alaplapot. Előre összerakott gépet nem vegyél soha többet, pláne a 7-es által felsorolt típusokból. Az irodai gagyikat messze kerüld!
"Amikor írtam nekik hogy milyen kártya megy bele azt írták hogy:"Bármilyen PCIe Express kártya. ""
Persze. Nem fogják elismerni. Sajnos az ilyen irodai vacakokra nagy árrést tudnak tenni. Megveszik valamelyik cégtől kb. párezres darabáron
"Amúgy azért aggaszt engem ennyire,mert Mióta nyári szünet van azóta dolgozok "maszekba"(Gyümölcsöt szedek napi 2-3 ezer forintért 14 évesen szóval nincs diákmeló :C)és azóta jött ennyi össze,és nem kis pénz az a 26 ezer forint amennyiért megvettem ezt a videókártyát,azért kérdezlek titeket!"
Igen, sejtettem, hogy anyagiak miatt vettél ilyen gépet. Pár éve még én is ebben a cipőben jártam. Nagyon sajnálom! Bármit vásárolsz a jövőben, itt kérdezz rá, mert nagyon jó tippeket szoktak adni. Pl. múlt héten adtam el 28.000-ért a még egy év garis rx 560-amat
Itt tudod megnézni a kompatibilis alaplapokat:
Nekem az MSI jött be a legjobban, de nem igazán vagyok jártas ebben, hogy melyiket érdemes venni. Nem mindegyiket forgalmazzák már, de túrd fel a netet kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!