Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A videokártyámnak elég a 400...

A videokártyámnak elég a 400 wattos táp?

Figyelt kérdés

A68HM Grenade alaplapom van,

AMD Athlon X4 870K processzor.

Egyenlőre 2db 2gb-os Ddr3 as ram

Gigabyte gv rx570 4gb 256 bit

Volt egy jó kis gépem de sajnos kuka a videokártya megúszta.

Van egy másik gépem (annak láttátok fentebb a leírását) abba egy 400 wattos Arlt táp van, elég lesz neki egyenlőre?

Van még egy 300 +80 as tápom is valahol, de meg nem mondom milyen márkájú, egyik géppházba volt amit szereztem,

Szerintetek elég lesz neki a 400 as táp ? Már persze valljuk be nem valami nagy márka, szóval ha egyáltalán tud e annyit, vagy esetleg a 300 +80 as tápot lökjem a gépbe?

Előre is köszi a segítséget

2019. jún. 10. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
300W tápegység is elég lenne a konfignak, azonban ami van a gépedben az nem tápegység, hanem ajtótámasz.
2019. jún. 10. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Számokkal nem sokra lehet menni csak pontos típusokkal.

Arlt tápokról nem sok minden van, igazából zsákbamacska.

A 300 +80 se mond sokat.

Igazából ezt így nem lehet válaszolni.

2019. jún. 10. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen tudom , hát sajnos ez csak egy ilyen kis anyáméknak jó lesz netezni gép volt, az én gépem meg konkrétan úgy járt, hogy költöztünk, kivettem belőle a videokártyát, megtisztítottam, nem is raktam vissza, aztán pakolásnál gép leesett és össze tört, csúnyán. A videokártya így túlélte de csak az, mert nem volt benne ,aztán ezt gondoltam berakom a fent említett gépbe a kártyát, de hát sajnos az a táp egy silány kis akármi, a másik táp meg valahol a padláson van becsomagolva, és foggalmam sincs milyen márka, azt a gépet egyedül a gépház miatt vettek meg, és benne volt az a táp, de nem volt rá szükség úgy hogy minimális figyelmet sem fordítottam rá. Megkeresem majd , de ha nem muszáj nem megyek a 100 fokos padlásra ezért gondoltam, hogy hátha jó az az arlt táp is de lehet inkább megkeresem akkor, nagyobb esély van arra hogy az tud 300 wattot mint ez , aztán majd veszek idővel valami jó tápot,

Ha már itt tartunk mit ajánlotok ? Szerint ez maradni is fog most nincs időm se pénzem újra egy érősebb gépet összerakni, úgyhogy majd max ebbe veszek valami normális ramot és egyenlőre marad ez, meg persze valami tápot.

2019. jún. 10. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!