Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Rufus vagy a Windows usb...

A Rufus vagy a Windows usb tool a megbízhatóbb?

Figyelt kérdés
Az interneten szinte mindenhol azt írják hogy a Rufus jobb, viszon 1x telepítőt sikerült már vele elszúrnom. A sok lehetőség miatt sok a kockázat vele, viszont a másik sokkal egyszerübbnek látszik. Nagyon tanácstalan vagyok ebben az ügyben hogy mit csináljak. Utoljára úgy csináltam meg a Rufust hogy azt csak is a uefi képes futtatni, viszont a ásikról kevesebb jót hallani.

2019. jún. 6. 11:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Rufusszal ki tudod írni UEFI és BIOS módban is.
2019. jún. 6. 14:35
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem rég felraktam egy pendrivera a windows 10et a Rufussal. A gépem most ezt írja ki: This drive can only boot in uefi mode. It can not boot in bios/legacy mode. If you wont to boot this drive in Bios/Legacy mode, you should recreateit in rufus using the following settings: Partition scheme -> MBR Target system ->BIOS
2019. jún. 6. 15:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Rufusban BIOS módban kell kiírni.
2019. jún. 6. 20:08
 14/21 anonim ***** válasza:

"véletlen uefi-re bootoltam a windows 10-et, pont az lenne a cél hogy ezt most elkerüljem."

Megkérdezhetem hogy UEFI helyett miért akarod mindenképp az elavult Legacy módot..?

2019. jún. 6. 21:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Nyilvan a windows usb tool amit a microsoft direkt hozzá készített
2019. jún. 6. 22:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Azért mert a gépemen nincs uefi, máshol írták hogy nézzem meg a boot menüben, de ott sincs, se a bioszba, se sehol sincs,
2019. jún. 7. 09:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Ezert ird ki a microsoft media creation tooljával. Nalam a rufus sosem irta ki rendesen a wint neha bugos volt...

[link]

Vagy ha win7-ed van akkor windows usb/dvd tool

2019. jún. 7. 09:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja értem. a 10 éves retro gépeken nyilván véletlen sem bootolhattál be uefi-re mivel nincs. MediaCreationToolxxxx.exe vel készítsd el a pendriveot.
2019. jún. 7. 10:10
 19/21 A kérdező kommentje:
A gépem nem 10 éves, és nem is retro. Csak tudom hogy nincs rajta uefi, se a biosba, se a boot menübe nincs ott.
2019. jún. 7. 14:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát pedig ezek szerint nem új
2020. okt. 19. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!