Miért nem tudom telepíteni pendriveról a windows 10et?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a microsoft oldaláról a windows 10et, most is az van a gépemen, csak már nagyon lassú. most 32bites van, de mivel raktam bele plusz memóriát így most 64biteset töltöttem le.
Ki lehet választani hogy egyből olyat tölts le amit felrak a pendrivera ha majd arról akarod telepíteni, de miután a biosban beállítottam hogy a pendrive legyen az első nem indította el a telepítést hanem csak simán elindult a laptop. Aztán próbáltam rufussal, letöltöttem iso-ként, majd azzal felraktam a pendrivera, szintén beállítottam az biosban, hogy a pendrive legyen az első és ugyan úgy nem indította el a telepítést. mi lehet az oka?
2018. jún. 21. 20:03
1/4 anonim válasza:
Töltsd le ezt a programot: [link]
Ezzel csináld meg a pendrive-ot. Jónak kell lennie.
2/4 A kérdező kommentje:
én windows10et szeretnék telepíteni, nem 7et. Tudtommal a rufus program is ugyan erre a célra való.
2018. jún. 21. 21:48
3/4 anonim válasza:
Probáld meg MediaCreationToolal leszedni és a MCT segítségével elkészíteni a Pendriveot.
4/4 anonim válasza:
Ha a telepítőt uefi módba csináltad de a biosban legacy first van beállítva akkor megmagyarázza, hogy miért nem bootol pendriveról. Javaslom hogy nézd meg mi a quick boot gombja(f11, tab, stb) és ott válaszd ki a pendriveot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!