Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megoldódna a problémám a CPU...

Adrián Császár kérdése:

Megoldódna a problémám a CPU cserével?

Figyelt kérdés

Na az a helyzet hogy van egy régi összerakott gépem, config: CPU: A10 7800 4 mag

VGA: HD 7790 1GB

RAM: 12GB DDR3

Nos a processzorom eléggé kivan, nem törődtem vele nem volt pasztázva+tisztitva sem, modernabb játékkal ha játszok a CPU hőmérséklete 80 fok körül van ( jelenleg van rajta paszta és így is) és nagyon nagy lagg van tőle és játszhatatlan a játék. A VGA t nemrég vettem hozzá azzal nincs gond. Szeretnék venni egy uj cput: A8-7680 4 mag (most jött ki 1 éve), és azért ezt szeretném mivel a alaplapom FM2+-os és csak ez lenne jó bele és új fajta.

A kérdés: Megoldódna a lagg vagy a alaplappal lesz gond és azért nagy a hőmérséklet

UI: a hütővel nincs gond az is uj

2019. máj. 29. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen játékot akarsz játszani, de azért az a vga is már 6 éves darab. A procira kell egy rendes hűtés, amúgy nem tűnik a kiszemelt példány sem sokkal erősebbnek, csodát ne várj tőle.
2019. máj. 29. 17:57
 2/4 anonim válasza:
Tudom de nekem nem az a lenyeg hogy erosebb legyen, hanem hogy ne legyen overheat
2019. máj. 29. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:

megválaszoltad a saját kérdésed egy másik accból bravó!

legalább máshogy ragozz kérlek

2019. máj. 29. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó kis malőr :) Amúgy meg ha a kelenlegi proci kevés, az lesz a következő is.
2019. máj. 30. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!