Így megoldódna a problémám?
Az a helyzet, hogy elég "hülye" hajjal áldott meg a sors. Akármit csinálok vele, nem áll sehogy, mivel nagyon dús, és olyan se nem göndör, se nem egyenes. Hogy szalonképes legyen, vasalni szoktam, de sajnos meg is látszik rajta, hiába használok ilyen kenceficéket rá.
Arra gondoltam, hogyha levágatnám vállig érőre(most kb. a hátam közepéig ér) és kiritkíttatnám, akkor nem kéne vasalni, meg egyáltalán semmit csinálni vele. De azért sajnálom is valahol, mert olyan szép dús, csak nagyon töredezik.
Vélemények?
Nekem kb ugyanez van a hajammal,csak h az enyém göndör...volt. De annyimindent csináltam vele,h mostmár se nem göndör,se nem sima.
Egy kérdés: Szerinted ha levágatnád,jobban állna?
Én is ezt csináltam,válligérőre vágattam és jól megritkíttattam. Most még jobban szétáll,mert nincs sulya,ami lehúzza + a megritkított részt próbálom kinöveszteni,és még nem nő meg,felkötve kell hordjam,mert katasztrófa. Jah,és ne vasald! Meg fogod bánni..
Szóval csak annyit tanácsolok,h ne kisérletezz a hajaddal,tapasztalatból mondom,én nagyon megjártam vele.
Amit tanácsolni tudok,hetente 2x tegyél rá éjszakára ricinusolajat (egyébként hashajtó) és csomagold be fóliával. Ez segít,ha hullik a hajad,fényesebb lesz tőle,erősíti,jó tartást ad neki,és még növeszti is..:)
Tegyél rá mézes,tojásos pakolást,meg mindenféle trutyit,ami tele van vitamminnal :D
A drága kenceficék feleennyit sem érnek. Ezek a természetes szépítőszerek pedig pár forintból megvásárolhatók :))
Köszi a válaszod!
Hidd el, ha nem néznék úgy ki mint egy ősember a hajammal, nem simítanám. :|
A pakolást meg remélem ki tudom próbálni, csak kb anyum hülyének fog nézni, de nem baj. :)
Elsš vagyok. Engem is h'lyčnek nčzett anyum, de lćtta h milyen szčp fčnyes a hajam, čs mostmćr š is hasznćlja :) Most čn r0h0g0k rajta :D
Am ez elšzšvel teljesen egyetčrtek.
Čs mčgegy tanćcs, h ne đgy nčzz ki mint egy ~~šsember~~:
Mikor megmosod a hajat,t0r0ld j+l meg,h csak egy kicsit legyen nedves,čs gumizd lent 0ssze sok-sok gumival.
Čn minden este ezt csinćlom,čs nem nčzek ki đgy mint egy oroszlćn. Mćr nem is merem megszćrtani rendesen a hajam :D
Tudom h katasztr+fa lenne a včgeredmčny :D
Ó bocsi :D
Nem néztem h mit írok, ez meg átváltott valamilyen másik nyelvre :DD
Köszi a válaszokat. :)
Utolsónak: Nagyjából sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!