Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rammal megoldódna a problémám?

Rammal megoldódna a problémám?

Figyelt kérdés

Vettem nemrég egy Asus X54H tipusú Laptopit.

Ez volt legjobb ár érték arányban. Netezni filmezni meg játszani használom. Nos az utobbi azaz a játék részénével kicsit nem vagyok megelégedve. Én ilyen GTA4 meg hasonló játékokkal töltöm az időt és kissé húz maga a játék. Lehet vele játszani de ha sokan lőnek akkor idegesítően meghalok mert meghúz a játék.

Érdekes konfigurációval jutottam hozzá ehhez a masinához. Ramból gyári 4GB helyett csak 2GB van. De vinyó 300 helyet 500-as. Szóvalérdekesek ezek a dolgok de mindegy.

1066 DDR3 mas modul van benne.. (meg win7 van rajta )

Ehhez akkor most kompatibilis a magasabb órajelű ram? pl az 1333mas

És ha teszek bele több ramot akkor jobban fognak futni rajta a játékok?

2013. jún. 16. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Megy vele az 1333-as RAM, ha támogatja az alaplapod. Nem biztos, hogy a RAM kevés (sőt, inkább majdnem biztos, hogy nem).
2013. jún. 16. 22:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Olyasmit mondtak hogy a 3d kártya a ramból használ fel kraftot.. Az 1 GBs videókari van benne.

Nemtudom hogy kompatibilis e? Ezért írtam ki... Nem vagyok ennyire laptopguru. Kiirtam a tipusát hátha az segít nektek.

Vagy hol tudom megnézni mit támogat a gépem??

2013. jún. 16. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!