Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról?

Figyelt kérdés

Megbízhatóság, minőség, teljesítmény, ár/érték arány, stb.

Ezt néztem ki, de vásárlás előtt mindenképpen szeretnék még hallani esetleges tapasztalatokról a márkával és/vagy a típussal.

[link]

2010. júl. 6. 11:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

A gep, amit belinkeltel az jo. Picit tenyleg draga, de ha megtalalod mashol olcsobban, megeri megvenni. A proci okes, Ram hmm-hmm, hard attol fugg mi mindent tarolsz, de eleg, video, hat bar az Intelt leblamaljak, az egyik legjobb videojuk.

Es a hozzaszoloknak, a Dell az egyik legmegbizhatobb marka ha laptopot akarsz venni, a Celeron bar egy gyenge proci, azert proci( az en igenyeimnek tobb mint 10 eve megfelel, igaz nem jatszok). Ja es volt meg az a ket giga a Windows 7-esnek reggelire sem eleg: en is 7-et hasznalok(Ultimate), 1,5 Gb ram, CELERON!! procival es INTEL!! integralt videokartyaval es tokeletesen es gyorsan mukodik minden, meg a Hd filmek es a youtube is( ez volt a legjobb amugy, hogy meg a youtube se fog menni a belinkelt geppel:))))))

2010. júl. 6. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, kedves kerdezo, 1 dolog van, amit elfelejtettem: engem picit idegesit ennel az Inspiron 15-os szerianal, hogy a kepernyojuk picit libeg gyarilag.
2010. júl. 6. 13:37
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Kedves Előző! Ilyenekre voltam kíváncsi.

Esetleg van olyan, ami Ön szerint jó választás lehetne minden téren?

2010. júl. 6. 13:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Olyat nem tudok mondani oszinten, amit nagyon ajanlanek, hanem ha ez segit el tudom mondani a tapasztalataimat a dell-ekkel: amit kerulni kell Dellnel az azt hiszem csak a Vostro A szeria, az ami a legolcsobb, mert azok kicsit gyengen vannak osszerakva, csak 1 hangfal van bennuk es gorbul, dudorodik a billentyuzetuk nagyon ( hozzateszem jol mennek, csak ilyen kulso dolgok amik zavaroak lehetnek), azutan ott a kepernyolotyoges az Ispiron 15-os szerianal, van a Studio szeria, aminel annyit talaltam zavaronak hogy az aramkabel jobb oldalra dugodik, ami zavaro lehet ha egeret hasznalunk( es jobbkezesek vagyunk).Ezeket felreteve jo marka a Dell, en minden ismerosomnek ezt ajanlom. Ja es a 3 ev garancia.Ez is egy eleg fontos tenyezo.
2010. júl. 6. 13:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. júl. 6. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!