Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról?

Figyelt kérdés

Megbízhatóság, minőség, teljesítmény, ár/érték arány, stb.

Ezt néztem ki, de vásárlás előtt mindenképpen szeretnék még hallani esetleges tapasztalatokról a márkával és/vagy a típussal.

[link]

2010. júl. 6. 11:13
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

javítás:

és/vagy a típussal kapcsolatban.*

2010. júl. 6. 11:14
 2/15 anonim válasza:

Szia! Nekünk ilyen van. Most vettük 2 hónapja, nagyon formás, igényes kivitel, kézre áll, mindent tud. Nagyon szeretjük. 130ezer az Euronics-ban.

Ilyen laptopom van:

[link]

2010. júl. 6. 11:40
 3/15 anonim válasza:

Bocsánat ne haragudj, az nem ment át, átküldöm még egyszer. Igaz nem a kérdésre válasz, de ha laptopot keresel, ez nagyon megéri. Amit te mutattál drágább, bár nem tudom, hogy többet tud-e.

[link]

2010. júl. 6. 11:43
 4/15 A kérdező kommentje:

Többet tud, azért drágább. A Samsung termékeiben nem nagyon bízom. TV-t/monitort vennék Samsungot, gépet/egyéb hardvert már nem.

Azért köszönöm szépen a válaszodat :)

2010. júl. 6. 12:38
 5/15 anonim ***** válasza:

te ritka nagy palimadár vagy...

160 ezret kiadnál egy olyan gépért, amiben szar integrált Intel GMA 4500M videó van? Örülj neki, ha az Office Word nem fagy le, Youtube esélytelen vele!

Ennyi pénzért se gigabit lan, se N wifi, kicsi winyó...

egyébként a képpel ellentétben oda van írva hogy zöld színű... (így kell becsapni a fogyasztót)

Egyedüli jó dolog benne a processzor.

de ne aggódj, a Dell mindig ilyen kukába való összeállítással szokott villogni ilyen drágán, mert Dell...

mellesleg miért pont Budapest legdrágább helyén nézed?

2010. júl. 6. 12:53
 6/15 anonim ***** válasza:

11:43 amit linkelt, remélem bruttó 120-nál olcsóbb volt, mert többet nem ér meg!

abban is gagyi Intel GMA 4500M, + CELERON (!!!), amit nem nevezünk processzornak, ami csak irodai használatra jó, filmnézésre és játékra nem.

2 giga ramot megette a Windows7 reggelire, nagy teljesítményt ne várj el tőle...

az office 60 napos demo ajándékba meg csak egy vicc :D

2010. júl. 6. 13:01
 7/15 A kérdező kommentje:

Ezt a linket CSAK a gép miatt tettem be, nyilván nem innen venném meg, hülye nem vagyok, viszont itt találtam most hirtelen meg a neten...

Nem Cod 5, Crysis, meg egyéb játék használatára kell a gép, hanem egyetem miatt kell vennem.

Nem kell, hogy integrált Intel proci szar, youtube fagy, filmet felejtsek, stb. A mostani asztali gépemben 1,6 Sempron proci van, integrált 6600 GT-vel (nem mai gép, valamint ajándék volt) és akármilyen hihetetlen, tudok filmet nézni. Sőt, játszani is szoktam néha, igaz low grafon, de életemet nem a kockulásnak szenteltem, hanem néha a barátokkal való kikapcsolódásra.

Tisztában vagyok vele, hogy a 2 GB RAM édes kevés a Windows 7-nek, de hol írtam én olyat, hogy ezzel fogom használni? Win XP lesz rajta.

Bocsi, de ebből a kamasz beszólogatós-nagyzolós-menőzős stílusból nem kérek!

2010. júl. 6. 13:07
 8/15 A kérdező kommentje:
Kimaradt még, hogy a mostani gépemmel zenét hallgatok, miközben a Photoshopot használom.. és csak 1 GB RAM van benne.
2010. júl. 6. 13:08
 9/15 A kérdező kommentje:
integrál Intel vidikari*
2010. júl. 6. 13:10
 10/15 A kérdező kommentje:

És hogy továbbiakban ebbe ne lehessen belekötni, itt egy link, mely remélem mindenki tetszését elnyeri...

[link]

2010. júl. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!