Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a laptopról?

Mit gondoltok erről a laptopról?

Figyelt kérdés

[link]

Leginkább netezni, zenét hallgatni, talán kisebb játékokhoz de semmi komolyhoz kellene, hasonló árban ha van jobb akkor hallgatom :D

2011. szept. 10. 00:12
 1/8 anonim válasza:
68%
amire neked kell arra jó lesz. én egy éve vettem egyet, fogalmam nem volt miket tudnak ma a gépek de gyűjtötttem címeket ahol online lehet rendelni, beírtam az árkategóriát meg egyéb kívánságaimat és kidobta mi van. elolvastam mindenhol mindent, ha valamit nem értettem rákerestem. meg lett a kiszemelt áldozat. egy hét alatt majdnem mindent tudtam az aktuális árkategóriában kapható gépekről igaz azóta már megint semmit sem tudok. na mind1. amit kinéztem beírtam árgép.hu-n és ahol a legolcsóbb volt onnan megrendeltem. ha van időd csináld végig mert én is majdnem megvettem ugyanezt a gépet 8000rel drágábban nem mintha óriási pénz lenne de egykét sör kijön belőle
2011. szept. 10. 00:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2011. szept. 10. 14:41
 3/8 zsomkovacs ***** válasza:
A céljaidra megfelel, és ez a 102000-es ár elég olcsó érte. (105-110000 körül láttam máshol)
2011. szept. 11. 17:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. szept. 11. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem nézd mg ezt is :)

[link]

2011. szept. 12. 10:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nem tudom hogy megérné-e a kicsivel gyorsabb processzor, mert ahhoz a verzióhoz kevesebb memóriát kapok....
2011. szept. 12. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. megint ránéztem mind a kettőre és ma már egyik sem elérhető. nincs raktáron :(

azt neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb a proci vagy a memória.

2011. szept. 13. 09:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából úgy gondolom hogy a memória fontosabb ha több dolog megy egyszerre ( böngésző, media player, kisebb progik és még ott a vírusirtó stb... ) Másik pedig nem tudom mennyire lehet piszkálni laptopot de ha az órajelen kívül ugyan az a 2 proci akkor akár még egy kevéskét overclockolni lehetne de csak a másik szintjére miel komolyab hűtést nem nagyon lehet laptop-hoz használni
2011. szept. 13. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!