Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a laptopról?

Mit gondoltok erről a laptopról?

Figyelt kérdés

[link]

Otthoni felhasználásra lenne, filmeket akarok nézni rajta, letölteni is (hely fontos), netezni, sims2-vel, talán hárommal játszani. A webkamera fontos, örülnék, ha működnének rajta a képszerkesztő programok, lehetőleg nem lassan. Megbízható laptopra lenne szükségem viszonylag nagy teljesítménnyel, nem túl drágán. Erre megfelel? Ti még mit tudtok linkelni? Sürgős lenne, köszi.

2011. aug. 3. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt jobban ajánlom ennyiért.

2011. aug. 3. 22:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Core 2 már nem mai darab, én is nézelődtem most notebookok terén, a Dell N5110 laptopokat néztem, hogy aránylag jó tudásuk van aránylag alacsony pénzért... Bár az i7es abból 190ezer körül van...
2011. aug. 3. 22:51
 3/12 A kérdező kommentje:
De magáról HP márkáról, meg a típusról mit gondoltok?
2011. aug. 3. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt, hogy inkább dell, vagy asus.
2011. aug. 3. 22:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Hpról az a véleményem, hogy jó laptopokat gyárt, a legjobb 3 gyártó között van [ szerintem], matt kijelzővel látja el a viszonylag alacsony kategóriás laptopokat, ami utazásnál jól jön, otthonra szerintem jó a fényes is; illetve ahogy én észre veszem inkább a mobilitásra ügyel, mintsem a teljesítményre [ pl inkább fém házas a 150-200k kategóriás laptopjaik, mint teljesítményben kirívóak, de ezt is csak személyes - és igen kicsiny- tapasztalatból mondom. Szóval én is nézelődtem mostanság, és ezt taparsztaltam]. Jó a vevőszolgálatuk [ ezt mástól hallottam].
2011. aug. 3. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Én laptopból csak Asus-t vagy Toshiba-t veszek, Dell-t, HP-t megy ilyeneket nem csípem xD Amit linkeltél annak az árát egy csöppet sokallom, de lehet hogy csak nekem...

Nézegettem a neten és ezeket találtam hasonló árban:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek közül én az első Acer-ra szavaznék de nézz körül ;)

2011. aug. 3. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Márkát tekintve a laptop olyan mint az autók vagy bármi más...kinek ez jön be kinek az.

Amit linkeltél hardveresen gyenge a képszerkesztéshez, játékokhoz. A linkelt dell sztem egész korrekt, mindkettő integrált akir, de a dell-ben az is erősebb, és vinné a sims3-at is játszhatóan, a hp-ben lévő jelentősen gyengébb.

Ha teljesítmény/ár alapján kell dönteni akkor nem a linkelt hp.

2011. aug. 3. 23:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Acer-t nem ajánlom, 2 ismerősömnek volt 1 év után tönkre is mentek.(Nekem is acer van, régebbi 3 éve semmi baja)

Asus, Toshiba, Dell...ezek amiket ismerek közelebbről és meg vannak velük elégedve.

2011. aug. 3. 23:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is azt írtam, hogy Toshiba/Asus de ezt most találtam és jobb az ár/teljesítmény-e mint annak a Dell-nek mint amit linkelt
2011. aug. 3. 23:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként linkként csak ezt találtam, de egy bizonyos oldalon egy-két napig akció van erre a laptopra, szóval kb. 110e lenne... Úgy jobban megéri. Nézegettem a Delleket is, de 200 alatt 4 GB ramról és 500GB HDD-ről álmodni sem merek...
2011. aug. 4. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!