Mit gondoltok erről a laptopról?
Otthoni felhasználásra lenne, filmeket akarok nézni rajta, letölteni is (hely fontos), netezni, sims2-vel, talán hárommal játszani. A webkamera fontos, örülnék, ha működnének rajta a képszerkesztő programok, lehetőleg nem lassan. Megbízható laptopra lenne szükségem viszonylag nagy teljesítménnyel, nem túl drágán. Erre megfelel? Ti még mit tudtok linkelni? Sürgős lenne, köszi.
Én ezt jobban ajánlom ennyiért.
Én laptopból csak Asus-t vagy Toshiba-t veszek, Dell-t, HP-t megy ilyeneket nem csípem xD Amit linkeltél annak az árát egy csöppet sokallom, de lehet hogy csak nekem...
Nézegettem a neten és ezeket találtam hasonló árban:
Ezek közül én az első Acer-ra szavaznék de nézz körül ;)
Márkát tekintve a laptop olyan mint az autók vagy bármi más...kinek ez jön be kinek az.
Amit linkeltél hardveresen gyenge a képszerkesztéshez, játékokhoz. A linkelt dell sztem egész korrekt, mindkettő integrált akir, de a dell-ben az is erősebb, és vinné a sims3-at is játszhatóan, a hp-ben lévő jelentősen gyengébb.
Ha teljesítmény/ár alapján kell dönteni akkor nem a linkelt hp.
Acer-t nem ajánlom, 2 ismerősömnek volt 1 év után tönkre is mentek.(Nekem is acer van, régebbi 3 éve semmi baja)
Asus, Toshiba, Dell...ezek amiket ismerek közelebbről és meg vannak velük elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!