Mi a véleményetek erről a laptopról? Mennyire jó/rossz márka az MSI? Egyetemre kellene, gazdinfó szak,20/L játszani nem igazán szándékozok rajta.
esetleg ha valami jobb javaslatotok van, hasonló árkategóriában, azokat is szívesen fogadom.
Tegnap az egyéb kategóriába írtam ki a kérdést, és 1 teljes nap alatt egyetlen válasz sem érkezett. Hátha ma segítőkészebbek az emberek.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mi a baj egyébként az MSI billentyűzetével? Nem értek nagyon hozzá, azért kérdezem.
Hát az MSI-vel nincsen különösebb bajom, nekem mondjuk nem notebookom van belőle hanem egy videokártya, de avval nem volt semmi gond.
Nem tudom ezen a szakon használtok-e valami programot ami nagyobb teljesítményt igényel, mindenesetre ebben az árkategóriában nem kell sokat várni. Leginkább nem is a teljesítménnyel szokott a gond lenni, hanem az összeszerelés és az anyagok minőségével, szóval strapát nem nagyon bírják.
Értem.
akkor mennyit kellene rászánni egy egyetemi laptopra? 120-130? vagy még többet?
Az MSI (egy-két kivétellel) 200 000 ft alatt átlag (ún. tömeg) laptopokat gyárt. 300 000 felett viszont az MSI szinte verhetetlen a Gamer és egyéb "erőművek" terén.
Egyetemre vegyél egy Asus-t (azok nekem mindig megbízhatóak voltak, nem volt velük semmi gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!