Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról? Mennyire jó/rossz márka az MSI? Egyetemre kellene, gazdinfó szak,20/L játszani nem igazán szándékozok rajta.

Figyelt kérdés

[link]

esetleg ha valami jobb javaslatotok van, hasonló árkategóriában, azokat is szívesen fogadom.

Tegnap az egyéb kategóriába írtam ki a kérdést, és 1 teljes nap alatt egyetlen válasz sem érkezett. Hátha ma segítőkészebbek az emberek.

2011. aug. 23. 12:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Írtátok többen, hogy ASUS laptop. Erről az ASUS laptopról mit gondoltok? És mondjuk vennék bele még 2GB memóriát, így lenne akkor ebben is 4GB.

[link]

2011. aug. 23. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez egy megbízható laptop. Egyik ismerősömnek ilyen van, és azt mondta, hogy nem annyira gyors, de nincs vele semmi gond. A memóriabővítésről meg csak annyit, hogy vagy ügyesen csináld, vagy sehogy, mert a 2 év garancia akkor elveszik (ha ügyesen csinálod akkor nem). Nem hiszem, hogy szükséged lesz majd a garanciára, de biztos ami biztos alapon jobb ha megvan :).
2011. aug. 24. 09:29
 13/16 A kérdező kommentje:

Ez mit jelent? Hogyan kell "ügyesen" csinálni a memóriabővítést? Asztali gépben bővítettem már memóriát, de gondolom laptopban nehezebb azért.

Az ipon-nál nem lehet úgy csinálni, hogy megmondani nekik, hogy nekem alapból tegyenek bele még memóriát? (gondolom nem)

2011. aug. 24. 10:34
 14/16 anonim ***** válasza:
[link] nálam ez a tuti befutó. a laptopszalon.hu -n sok konfig van szerintem nagyon jó árban
2011. aug. 24. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Az ügyesen csinálás alatt azt értettem, hogy van egy matrica ami ha megsérül (kilyukad, vagy elszakad), akkor megszűnik a garancia. Na azzal kell nagyon óvatosan bánni (általában valamilyen süllyesztett csavar felett szokott lenni, hogy ne tudjál hozzáférni). Tehát ügyesen kell leszedni, hogy utána vissza tudd tenni épségben.
2011. aug. 24. 16:21
 16/16 anonim ***** válasza:
kb.3 éve vett olyan 150 körüli msi masinám kijelző zsanérozásnál széttörött napi 3-4 hajtogatástól, ilyen 2 év múlva. A tápegysége is be*szart kétszer, de inkább megjavítottam minthogy gariztassam (hetek + go pest stb.)
2012. márc. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!