Mi a véleményetek erről a laptopról? Mennyire jó/rossz márka az MSI? Egyetemre kellene, gazdinfó szak,20/L játszani nem igazán szándékozok rajta.
Figyelt kérdés
esetleg ha valami jobb javaslatotok van, hasonló árkategóriában, azokat is szívesen fogadom.
Tegnap az egyéb kategóriába írtam ki a kérdést, és 1 teljes nap alatt egyetlen válasz sem érkezett. Hátha ma segítőkészebbek az emberek.
2011. aug. 23. 12:25
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Írtátok többen, hogy ASUS laptop. Erről az ASUS laptopról mit gondoltok? És mondjuk vennék bele még 2GB memóriát, így lenne akkor ebben is 4GB.
2011. aug. 23. 22:03
12/16 anonim válasza:
Ez egy megbízható laptop. Egyik ismerősömnek ilyen van, és azt mondta, hogy nem annyira gyors, de nincs vele semmi gond. A memóriabővítésről meg csak annyit, hogy vagy ügyesen csináld, vagy sehogy, mert a 2 év garancia akkor elveszik (ha ügyesen csinálod akkor nem). Nem hiszem, hogy szükséged lesz majd a garanciára, de biztos ami biztos alapon jobb ha megvan :).
13/16 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent? Hogyan kell "ügyesen" csinálni a memóriabővítést? Asztali gépben bővítettem már memóriát, de gondolom laptopban nehezebb azért.
Az ipon-nál nem lehet úgy csinálni, hogy megmondani nekik, hogy nekem alapból tegyenek bele még memóriát? (gondolom nem)
2011. aug. 24. 10:34
14/16 anonim válasza:
[link] nálam ez a tuti befutó. a laptopszalon.hu -n sok konfig van szerintem nagyon jó árban
15/16 anonim válasza:
Az ügyesen csinálás alatt azt értettem, hogy van egy matrica ami ha megsérül (kilyukad, vagy elszakad), akkor megszűnik a garancia. Na azzal kell nagyon óvatosan bánni (általában valamilyen süllyesztett csavar felett szokott lenni, hogy ne tudjál hozzáférni). Tehát ügyesen kell leszedni, hogy utána vissza tudd tenni épségben.
16/16 anonim válasza:
kb.3 éve vett olyan 150 körüli msi masinám kijelző zsanérozásnál széttörött napi 3-4 hajtogatástól, ilyen 2 év múlva. A tápegysége is be*szart kétszer, de inkább megjavítottam minthogy gariztassam (hetek + go pest stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!