Mekkora a különbség?
Mivel rosszab a GT 1030 mint a GTX1050 VGA?
GT1030:
GTX 1050:
------->>> Eltérések?? <<<-------
Jelentős a külömbség? Az érdekelne, hogy KONKRÉTTAN a GT1030 mivel rosszabb, mind grafikailag, mind teljesítményben, mind egyéb másban mint a 1050? Engem annyira nem érdekel a textúra minőség a lényeg hogy jó, strapabíró, és (FHD?) 1366x768 méretet ne keljen levenni mondjuk 800x600 ra.
-------<< Választás... >>-------
Jelenleg csak az előbbire (GT1030) ra van pénzem.Olyan kéne amelyet 2 hónap múlva nem kell cserélni, ilyet kereseg 20-25 MAXIMUM 30EZER FT-ig!! Engem annyira nem érdekel a textúra minőség a lényeg hogy jó, strapabíró, és (FHD?) 1366x768 legyen meg hogy ezt a méretet ne keljen levenni mondjuk 800x600 ra. Hajlandó vagyok kompromisszumot kötni a VGA val ha akar :D Lehetőleg újonnan szeretném. Ha van ennél jobb, erőssebb (nVidia, AMD az mindegy) akkor kérlek oszd meg velem
-------<< Moderálás >>-------
osztok ZÖLD KEZET, aki értelmes választ ad, az aki érthetetlen beszólást, szidást esetlek pártkampányt (nVidia, AMD esetleg politikai) fojtat azt megdobom egy PIROS KÉZZEL!! Legyenek szívesek kerűlni az utóbbit és betartani az előbbit, köszönöm :D !!
-------\ Konfig /-------
Már egy párszor ide írtam :P
Most annyt írok hogy :
4mag 8szálas @2.80GHz processzor
3x2GB 1333MHz RAM
525W tápegység (6pines tápcsati)
------->> Játékok <<-------
Főként építősek FPS játékok.
Scrap Mechanic
The Sims 4
Thief Sim.
House Flipper
GTA San ANDREAS
DiRT3
NFS Most wanted
SPORE
The Sims 3 (ALL DLC)
Cube World
Terraria
még sok más amit még kinézhetek magamnak.
A 1050 kb 80%-a erosebb.
A 1030 meg penzkidobas, ha mast is csinalsz facebok/filmnezesen kivul.
Gondolom azért lettem lepontozva, mert a kérdező HD (1366x768) felbontására kicsit túllő a célon, de ha 120 fpsben akar ultrán játszani, akkor arra megfelel. Az FHD (1920*1080) is említve volt, pont erre találták ki a kártyát, high-ultra beállításokon minden mai játék megy 60 fpssel. A "legrosszabb" forgatókönyv (radikális grafikai fejlődés) szerint is 5 évig nem kell kártyát cserélni.
Ha 30 ezer alatt akarunk maradni, akkor GT1030 24 ezertől kapható, de 28 ezerért már kapható a kétszer olyan erős RX550. A használtpiac mindkettőt lenyomja, ahol 15 ezerért kapható RX460...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!