ATI vagy nVidia? (tudom, lerágott csont, de mégis)
Szóval. 5870 vs gtx480. ATi kevesebbet fogyaszt, nem melegszik annyira, olcsóbb. GTX480 viszont erősebb. Támogat 3D Visiont, PhysX-et stb...
Melyiket válasszam ha 1-2 játékban szeretnék találkozni Physx-szel, és szeretnék maxon (vagy közel maxon) játszani 1-1.5 évig az újabb fajta játékokkal?
(Jah és a Processzor egy AMD Phenom II 965 BE )
A GTX480 20-25%-kal kerül többe, és maximum 10%-kal gyorsabb, többet fogyaszt, jobban melegszik, a PhysX nem érv, csak kevés játék támogatja, a 3D Visionhoz pedig 3D-s TV kell.
Az AMD(ATI)-nek van ATI Stream, OpenCL, Havok, amik nyílt forrásúak, így jobban el fognak terjedni, mint a Cuda és PhysX, illetve Eyefinity.
3D Visionhoz pedig 3D-s TV nem kell! Nem tudom miért írod?
Sima papírszemüveg is jó hozzá, mondjuk van 40000 ft-os nvidia 3d szemüveg amihez viszont ajánlott a 120 hz-es monitor/tv.
A PhysX meg szerintem elég nyomós érv, és a Cuda is, az Nvidia megkéri az árát, de viszonozza is.
Aztán például az 5970 hiába gyorsabb a 480-amnál, ha nem tudja azt ami nekem fontos...
Én ennyit mondok neked kérdező, és nem viccből ajánlom neked a 480-at, már hogy ha van pénz és nem sajnálod rá.
Remélem segítettem.
Csak hogy az ati pont ellent mond a kérdező kívánságainak...
Ő is tisztába van vele hogy kevesebbet fogyaszt stb.
De ha bőven van pénze ne sajnálja a jóra, szerintem.
De atifun-ok, ugyis legyőztök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!