Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videó kártyák vásárlása...

Videó kártyák vásárlása melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Konkrétan most egy elég gyengusz r7 200-as karim van ami 1 gb ddr 5 950GHz 1300Mhz.(max ra fel húzva) alapon még ennyi sincs. A procim se egy nagy cucc és tudom hoyg ez se a legerősebb de ez már annyira nem lényeges mint a vidi kari. A procim intel g4400 3x 3.2 Ghz + van 8gb ram mellé.

Egy adott játékot szeretnék hogy fusson jól szép grafikán tudjam futattni meg felelő fps -es mellet.

Ez a Játék a Tera online: itt a gépigénye: [link]

A procim igaz nincs meg hozzá de szerintem ha meg veszem a jobb vga-át el kellene futni játszhatóan és normális grafikán nem low-on.

Nah akkor térjünk vissza a fő kérdésre melyik kártyát vegyem meg. 70.000Ft -om lesz rá.

Tehát vegyek egy új Gtx 1050 Ti-it 4 gb vagy egy új Gtx 1060 3 gb-ot esetleg még használt kártyára is gondoltam Hadverapró-ról. Nem tudom mennyire érdemes használt kártyát venni onnan.Mert ez az összes amit rá tudok fordítani ott ki futna egy gtx 1060 Gb -ot is (60 ezer körül mozog az ára) Talán még valami amd kártya?

Ez a kártya vásárlás hozná a kívánt eredményt szerintettek ?

2019. ápr. 9. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik, viszont a processzor vehető használtan is, ha nem akarsz 15-tel az eredeti limit fölé menni. Ott igen kevés buktató van, mivel lábak nem sérülhetnek, szénné hajtani nem lehet, a G4400-as gyári hűtője is jó rá, és delidelni sem szokták. Bárhogy is döntesz, ne felejts el BIOS-t frissíteni még a G4400-zal, másképp egy szép fekete képernyő fog csak fogadni a csere után.
2019. ápr. 9. 19:53
 12/16 szántóvető ***** válasza:
72-ért is kapnál de mindegy,az is jó amit kinéztél.
2019. ápr. 9. 20:28
 13/16 szántóvető ***** válasza:
25körül már van használt i5 használtan,egy ilyen még jobb lenne.
2019. ápr. 9. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Milyen tápod van kérdező?

Intel g4400 3x 3.2 Ghz-nél maximális kártya AMD RX 560, amit még kitud hajtani.

2019. ápr. 9. 22:54
 15/16 A kérdező kommentje:
550 wattos a táp
2019. ápr. 10. 03:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem egy no name táp, akkor jó lesz.
2019. ápr. 10. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!