Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Geforce 1070 OC gaming Extreme...

Geforce 1070 OC gaming Extreme stb kártyák egy szinten vannak a Geforce 1070 Ti-vel?

Figyelt kérdés

Van egy csomó gyártó akinél van sima 1070 és van OC Gaming Extreme stb edition Geforce 1070. Melyik gyártó milyen pistikevakító dumát talál ki.

Ezek a „csodák“ egy szinten vannak az 1070Ti-vel? Mert az órjelek mindig magasabbak mint a sima Ti, van rajtuk egy tisztességesebb hűtás, minőségibb kondik.

Ez mind elég lenne hogy egy szinten legyen egy 1070Ti-vel? Ami mögé nincs odabiggyesztve semmi hangzatos jelző.

2019. febr. 16. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, nincsenek egy szinten vele, és bármennyire tuningolják, nem is lesznek.

(Egyébként miért nem veszel RTX 2060-at? Olcsóbb mint a 1070 és jobb a Ti-nál is.)

2019. febr. 16. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:

" RTX 2060"

Használtan az van? NIncs.

Merrt én csakis használtat veszek. Bolti árat én meg nem fizetetk nem ettem meszet.

2019. febr. 17. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Az sehol nem volt leírva a kérdésedben, hogy használtat veszel, a legtöbb ember újonnan vesz ilyeneket.

(én is a használt piacot preferálom egyébként)

2019. febr. 17. 10:03
 4/4 A kérdező kommentje:
hát amíg 150-180 a kártya boltban és használtan pár hónapos kártyát kapok 85-90-ért.... addig....
2019. febr. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!