Geforce GTX 1070 Ti vagy RTX 2060?
Figyelt kérdés
Tesztekben úgy láttam, hogy mind 2 kb. azonos teljesítményű. a 1070 ti-t láttam használtan 115e-ért, a 2060 pedig újonnan 130e Szerintetek melyik érné meg jobban (tudom a 2060-ban van ray tracking meg minden, de ettől függetlenül ha csak a teljesítményt nézzük2019. febr. 12. 21:31
1/2 anonim válasza:
Mivel újabb valami a RTX 2060, én ezért azt ajánlom..
- De szubjektiv dolog, azt mondják sokan hogy realativ de jobb lesz az RTX 2060 mint most..
Különben nem sokára jön a GTX 1660..
2/2 anonim válasza:
2060 erősebb de ha tényleg most akarsz venni kB 2 3 hét is itt a 1160Ti erősebb ez is a 1070ti nél picit kB 1% al de új ára kB 90 e lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!