Van egy erős gépem, de 4k-ban annyira nem adja, nem tudom miért?
a gép összerakása után vettem egy új 4k-s gamer monitort is, és sajnos valamiért nincs sok fps-em a játékokban.
A konfig:
MSI B450 Gaming Plus
Ryzen 5 2600 4ghz re felhúzva CM Hyper 212 Led hűtő van rajta
16 GB G Skill Aegis
Sapphire RX 580 Nitro+ 8 GB
FSP Hydro 700 W
240 GB Kingston SSD
1 TB Toshiba 7200 rpm
Videókártyánál még a GTX 1070est néztem, de sokkal drágább, és az is csak 8 gb os, szóval természetesen az rx 580at vettem.
Mi lehet a hiba, miért nincs meg a 30 fps sem a legtöbb játékban?
Az RX580 jó kártya, de tényleg csak FullHD-ig (WFHD) képes jól szerepelni. Persze mennek a játékok 4k-ban is vele, de elég alacsony FPS számmal. A 4k-hoz sajnos több kell, legalább egy 1070Ti, de inkább 1080/ti-2070/2070Ti/2080/ti, illetve AMD oldalon a Vega 56, de inkább a Vega 64 és a Radeon VII. Nem rossz választás az rx580 de ehhez kevésnek bizonyul. Esetleg ha leveszed a játékok grafikai beállítását, vagy nem 4k felbontásban játszol akkor ok.
Üdv,
Egy informatikus
"Te már csak tudod a 34 százalékos válaszaiddal, beszéltem egy ismerőssel, aztmondta hogy ilyen nem lehetséges, mennie kellene stabilan a játékoknak."
Jól van kiscsillag, akkor hallgass magadra:)
"Mi lehet a hiba, miért nincs meg a 30 fps sem a legtöbb játékban?"
Olyan retard vagy, hogy arra sem emlékszel, amit leírtál:) Menj vissza anyucihoz és hisztizz neki egy erősebb kártyáért:)
"Ismerősöm pc boltba dolgozik, ő mondta. Van még kérdésed?"
:)))))) Gondolom tőle vetted ezt a konfigot és jól átvert:)))
Ismered a mondást. Ne nyomd tovább a fülpucit, ha már kilyukadt a dobhártyád!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!