Fel mérnétek a gépem milyen erős lehet? Amatőr vagyok nem értek hozzá. És tudnátok segíteni mit kell lecserélnem benne hogy elinduljon a GTA 5, Mert félek hogy a szervízekben lehúznának.
Ezek már most el kell indulnia, csak nem feltétlenül élvezhető sebességgel fog futni.
Csereberében akkor tudunk ajánlani valamit, ha azt is leírod, mennyit tudsz költeni rá.
Ezen felül a videokártya pontos típusát kellene tudnunk. Amit írtál, egy teljes szériára vonatkozó, általános megnevezés.
a GTA 5-nek már most el kellene indulnia, legfeljebb nem lesz szép. Célszerű a szervízben a RAMOT a mostani 4-ről megnövelni legalább 8-ra.
Meg kéne tudnod, mekkora a Radeon videokártyád VRAM-ja. 1 GB-al alacsony, 2-vel medium, 4 GB fölött pedig magas minőségben tudod futtatni, de szerintem a felbontás sokkal fontosabb ezeknél. Az pedig monitor vagy tv kérdése.
https://www.youtube.com/watch?v=M4urCuG0mgU
ezen a videón láthatod, hogy még jóval gyengébb gépeken is lehet ügyeskedni, hogy elfusson a GTA5.
A rendes "Low" beállítás ehhez képest már sokkal szebb, és már bőven játszható szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!