Szerintetek mi lehet a gond ha van egy viszonylag erős gépem de a játékok még is csak 30FPS-sel futnak? Nem vagyok egy nagy gép szakértő. Én a tápegységemre gondoltam, hogy talán az lehet a problémája.
Figyelt kérdés
A gépben van egy ASUS z370f alaplap, intel core i5 8600K processor, ASUS Geforce GTX 1060 videókártya, ADATA XPG 16GB DDR4 RAM és egy Corsair 550W os tápegység.2018. jan. 12. 16:41
1/13 anonim válasza:
Fix 30FPS-sel? Se fölé, se alá bármilyen beállítások mellett? V-sync-et kapcsold ki a videóbeállításokban. (Magyarul: Várakozás vertikális szinkronizálásra)
2/13 A kérdező kommentje:
Nem fix sajnos...
2018. jan. 12. 16:50
3/13 anonim válasza:
1. Nincs telepítve a legújabb GeForce illesztőprogram. Kattints alul az Auto Detect your GPU-ra, és automatikusan felrakja a neki megfelelőt:
2. A monitor nem a videokártyába van dugva, hanem az alaplapba. Röhejes, de az utóbbi egy hónap alatt öt ilyen esettel találkoztam.
4/13 A kérdező kommentje:
Minden a legfrissebb! És nem, nem az alplapba van bedugva :D
2018. jan. 12. 16:55
5/13 anonim válasza:
Monitor felbontása? Pontosan milyen játékok? Driver, windows frissítve van?
6/13 anonim válasza:
Feladatkezelöben fut valami, ami terheli a játékon kívül?
Videókártyába be van dugva a táp? Ezen kívül a táp nem nagyon okozhatja.
7/13 A kérdező kommentje:
21:9 es monitorom van 2560x1080... A GTA V nek van egy ilyen Benchmark teszt-e a beállítások ban és azon szoktam nézni hogy 25.. 26.. 30 FPS-t mutat.. Windows 10 64Bit és a driverek ről meg csak annyit tudok hogy az ASUS nak az egyik programja szokot mindig behalni névszerint az ASUSsystemfan....
2018. jan. 12. 17:02
8/13 A kérdező kommentje:
A Google chrome van általában megnyit va a játék közbe csak...
2018. jan. 12. 17:03
9/13 anonim válasza:
Ilyen felbontáshoz teljesen jók az fps értékek. Csak jobb videokártya tudna segíteni vagy egy fullhd monitor.
10/13 A kérdező kommentje:
Értem... Köszönöm a segítséget!
2018. jan. 12. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!