Szerintetek mi lehet a gond ha van egy viszonylag erős gépem de a játékok még is csak 30FPS-sel futnak? Nem vagyok egy nagy gép szakértő. Én a tápegységemre gondoltam, hogy talán az lehet a problémája.
Figyelt kérdés
A gépben van egy ASUS z370f alaplap, intel core i5 8600K processor, ASUS Geforce GTX 1060 videókártya, ADATA XPG 16GB DDR4 RAM és egy Corsair 550W os tápegység.2018. jan. 12. 16:41
11/13 anonim válasza:
"Ilyen felbontáshoz teljesen jók az fps értékek. Csak jobb videokártya tudna segíteni vagy egy fullhd monitor."
Ez fa**ság. Alsó hangon 80FPS-sel kellene fusson a GTA 5 Very High preseten, függetlenül attól, hogy a kérdező a 3GB vagy a 6GB VRAM-os 1060-al rendelkezik.
12/13 anonim válasza:
A kérdés az lenne, hogy milyen grafikai beállítások mellett tapasztalod ezt.
Ultra grafika + max élsímítás mellett már érthetőbb lenne a dolog.
13/13 anonim válasza:
Vagy a BIOS-ban le van tiltva a videokártya, ez még esélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!