Milyen gépet ajánlotok vagy miket ajánlotok, hogy egy jó irodai, programozói gépem legyen? Pl. Nagy monitor kell e? Erős gép kell e? Milyen operácios rendszer? Stb
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 17:33
2/16 A kérdező kommentje:
Hát igazából csak infós suliba megyek és oda kellenének cuccok
2016. szept. 5. 17:41
3/16 A kérdező kommentje:
Mert komolyabb szinten szeretném csinálni
2016. szept. 5. 17:41
4/16 anonim válasza:
Közép vagy egyetem? Középbe nem kell ennyire erős gép. Melyikbe mész?
5/16 A kérdező kommentje:
Közép
2016. szept. 5. 17:45
6/16 A kérdező kommentje:
Gépem alkatrészeit leírjam?
2016. szept. 5. 17:45
7/16 A kérdező kommentje:
Mert sokan azt mondták nekem hogy a nagy monitor számít
2016. szept. 5. 17:46
8/16 3 napos mákos lecsó válasza:
Most ezt átgondoltad???? Mikor mész programozói középsuliba? Jövőre? Én most kezdtem és el kell ,hogy mondjam, egy sima Pentium/i3 DDR3 1tb vinyó integrált videókártya is elég a középiskolai feladatokhoz. Monitornak egy FullHD 22" is tökéletes.
Mit gondolsz ,hogy majd megváltod a világot? Lehet ,hogy 9. év végére C-t,Java-t, HTML-t, CSS3-t fogunk tanulni/tanulok de nincs szükség durva gépre.
De miért mentél/mész infós középsuliba ha ad 1. Nem tudsz összetenni magadnak egy gépet.
Ad 2. Nem tudod milyen hardverigényei vannak a programozásnak.
Ad 3. Nem tudod mi fán terem a programozás?
9/16 anonim válasza:
Bármilyen gép elég lesz, ami működik és van benne legalább 2 GB ram.
10/16 3 napos mákos lecsó válasza:
És vissza sem ír... Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!