Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet ajánlotok vagy...

Milyen gépet ajánlotok vagy miket ajánlotok, hogy egy jó irodai, programozói gépem legyen? Pl. Nagy monitor kell e? Erős gép kell e? Milyen operácios rendszer? Stb

Figyelt kérdés

2016. szept. 5. 17:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mit írjak vissza?

Mi?

Azt hogy van egy kérdésem te fogyatékos

Vagy mit írjak?

Megkérdeztem valamit akkor ha nem tetszik valami el lehet innen menni jó?

Itt a válaszod!

Na csá

2016. szept. 5. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Valamennyire jogos az értetlenkedése. Hiszen infós suliba mész, és azt sem tudod, milyen gép kell gimis programozáshoz. Ráadásul valszín most akarsz venni, ami teljesen hülyeség, hiszen jövő szeptemberig sok minden változhat
2016. szept. 5. 20:52
 13/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
De 100%-osan jogos az értetlentkezésem.
2016. szept. 5. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja, úgy mész infosuliba, hogy nem tudsz legalább 3 nyelven programozni? Mérnöknek egyetemre is csak azt veszik fel, aki már legalább 3 házat felépített, eg repülőt megtervezett, és legalább 5 éves tapasztalata van... Ehh... trollokkal ne foglalkozz kérdező!
2016. szept. 13. 21:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Majd elfelejettem, mi kellhet egy orvosihoz??:)
2016. szept. 13. 21:15
 16/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Oké... Értem én mit szeretnél mondani. Engem csak az zavar ,hogy a kérdező érdeklődési köre nem is fedi az iskolát.
2016. szept. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!