Megéri 144Hz-es 24.5 colos monitort venni vagy 75Hz 27 colost?
Figyelt kérdés
Elsődleges monitornak gondoltam a mostani mellé,most egy full HD 60hz frissítésü 23 colos monitorom van.Gondolom eleve a 24.5 colos nem sokkal nagyobb és nem vennék észre sok méretbeli különbséget.Viszont mondták nekem csak akkor vegyek 144hz monitort ha a gép ki bírja préselni magából.De ha mondjuk a pubg nem fut 144fps-el csak 80-90el akkor 80-90hz-el mutatná a játékot tehát nem muszáj hogy 144-et tudjon a gép az adott játékra, akkor viszont még is észrevehető a különbség a képen. Kettő monitor között vacilálok egy full hd 27 colos 75hz-el ips vagy a 24.5 colos full hd 144hz tn-el? nem konkrét játékhoz veszem csak legyen jobb és fusson szebben bármi mi lenne logikus.2018. dec. 30. 19:22
1/2 anonim válasza:
144-hez kellene valami féle sync az tuti. g vagy freesync + hozzá kompatibilis vga.
2/2 anonim válasza:
16:9 27 collnál én nem adnék 1440p alá, de 50-70 cmre szoktam ülni a képernyőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!