MilanSama kérdése:
Most szeretnék új monitort venni és nem tudom hogy megéri-e a 4K. A 4K-s monitor 16:9 képarányú míg a 2560 x 1080-as monitor 21:9-es (Csakis játékra szeretném használni) Szóval megéri-e beáldozni a képarányt a felbontás érdekében?
2018. nov. 19. 23:08
1/8 anonim válasza:
Megítélésem szerint átlagos nézési távolságot (kb 60-70 cm) és átlagos 1 szögperces felbontású emberi szemet feltételezve 27"-os méretben a 4K-nak nem sok értelme van.
2/8 anonim válasza:
Ha 4 k ban akarsz játszani ahhoz gép is kell. Mi most vettünk samsung 4k monitort. Röhögve kell neki a 1080TI sli!+ 60 fps hez high ultra beállításhoz!
3/8 anonim válasza:
Semmi értelme a 4K-nak. Csak parasztvakítás és pénzlehúzás. Még a 2K is kérdéses!
4/8 anonim válasza:
Jézusom, mekkora néphülyítés ez már!
5/8 anonim válasza:
Én ma vettem meg a 32-es 4K monitoromat a fullHD mellé,azért ekkora méretben nem egyértelmű a különbség minden esetben a fullHD és a 4K között.
27 colon meg főleg.
Milyen videokártyád van?
6/8 A kérdező kommentje:
nVidia GTX 1070 8GB
2018. nov. 21. 00:40
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ebben az esetben hagyom a 4K-t.
2018. nov. 21. 00:42
8/8 anonim válasza:
1070 esetében tényleg hagyd a 4k-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!