Van itt valaki akinek van tapasztalata HDMI-VGA vagy Displayport-VGA aktív átalakítóval? Full HD-s monitoron mennyire észrevehető a kép romlása és az input lag főleg játékok miatt kérdezem?
Miért ne lenne jó?
FullHD-t még éppen lehet. 4k-t persze már D-subon nem.
Én csak 1440*900-at használtam így, tökéletesen ment. 4 konverterből 3, 1 valamiért nem. De az az egy meg más kártyával és monitorral ment, tehát hibás nem volt.
Annyira készülj fel hogy sötétebbek lesznek a színek, mint pl a Samsung AMOLED kijelzője telefonoknál vs egy "sima" ips kijelző. Windowsban majd picit tudod szabályozni, de teljesen "régi" nem lesz, de amúgy szerintem zavaró sem ha beállítod. (aki nem tudja milyen átalakító nélkül, az azt hinné ilyen alapból a monitor)
Fényerővel, ill. gammával kell játszadozni majd a kiejelző kalibrálása menüpontban Win10-en.
Mindenki abból főz amije van, ezen kívül a te pénzed és a te döntésed, de egy 200+ ezres kártyához ne akarj 15 ezret érő monitort használni.
Ha nagyon kiköltekeztél, akkor vegyél használtan valami 22-24" méretű modern monitort a pardveraprón, amin van digitális bemenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!