Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Instant kék halál miert?

Instant kék halál miert?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy regi gephazba ossze raktam egy configot es instant kék halált kap ez lehet azert mert egy olyan hdd rol szeretnem inditani a windowst ami egy teljesen mas pc be mas alkatreszekkel volt hasznalva?

Szerintem jol dugtam ossze de az is okozhatja vagy a gephaz kabelei eloregedtek ? Nincs dvd olvaso a gephazon se usb bemenet csak az alaplapon ha alaplapba dugom be arrol tudok wint ujrarakni? (A lap driverei nincsenek fent?

2018. szept. 27. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hiányzó DLL-eket nehogy egyesével elkezdj letölteni.

C++ redisteket tedd fel:

[link]

[link]

[link]

DirectX 9c -t ha kell:

[link]

Böngésző legyen a legfrissebb, és dátum/idő jól legyen beállítva, utóbbi nagyon fontos.

2018. szept. 28. 23:34
 12/14 A kérdező kommentje:
A dll es problemam megoldottam windows uodatekkel a datom ido nemvolt elallitva nemtudom mitevo legyek
2018. szept. 28. 23:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Hasonló bajom volt nemrégiben win xp alatt. Idejét múlt... Van egy beállítás, amivel menni e kellett volna, de nem. Lehet az SSL cert.-eket manuálisan kezelni de ez nem biztos, hogy megoldja. Próbáld meg az internet beállításokban (Internet Explorerből is eléred) bekapcsolni az SSL 2.,3.0-t meg a TSL-t is. Asszem 1.0 vagy 2.0. Ha nem oldja meg akkor szedj le Firefoxot, nekem xp alatt nem problémázott utána. Mármint nem volt Firefoxban ssl gond de a többi böngészőben sajnos maradt.
2018. szept. 29. 01:06
 14/14 A kérdező kommentje:

Na megoldodott leirom mert amikor en keresgettem semmi konkretat nem talaltam. Win ujrarakas utan hiaba kerestettem a rendszert frissitések utan 1x talalt 40 et aztan azt irta a rendszer napra kesz . Hiaba irja ki hogy napra kesz ramentem hogy frissitesek keresese talalt tovabbi 168 fontos frissitest ami megoldotta a problemamat.

Köszönöm a valaszokat mindenkinek

2018. szept. 29. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!