Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Instant kék halál miert?

Instant kék halál miert?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy regi gephazba ossze raktam egy configot es instant kék halált kap ez lehet azert mert egy olyan hdd rol szeretnem inditani a windowst ami egy teljesen mas pc be mas alkatreszekkel volt hasznalva?

Szerintem jol dugtam ossze de az is okozhatja vagy a gephaz kabelei eloregedtek ? Nincs dvd olvaso a gephazon se usb bemenet csak az alaplapon ha alaplapba dugom be arrol tudok wint ujrarakni? (A lap driverei nincsenek fent?

2018. szept. 27. 21:41
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Az a baj nem is latom a kek halal uzenetet olyan gyorsan tortenik. Utana a windows javitani akarja magat
2018. szept. 27. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha mád configból szedted ki a vinyót akkor win reinstall.
2018. szept. 27. 21:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak most nincs lehetosegem alaplapi usb bememtrol felfogja ismerni driverek nelkul? De akkor a kelhalal az ez miatt lehetseges igaz?
2018. szept. 27. 21:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Jah azt elfelejtettem oda irni hogy a gpu gtx 960 dvi bemenetes az a full pin soros de nekem csak olyan at alakitom van ami nem az a full pinsoros fajta de belememt . Ettol lehet problema?
2018. szept. 27. 22:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

USB2.0-ról biztos menni fog a pendrive-os telepítés (rufus-al vagy unetbootinnal írd ki a képfilet).

A videokártya - monitor csatlakozása nem okozhat kékhalált, de amúgy sem gond.

2018. szept. 27. 22:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor itt a windows al lesz gond hogy a hdd masik configbol szarmazik ez a kekhalal lehet annak tunete ? Mikor elosszor inditottam akkor a biosba dobott be . Koszonom a valaszod utolso!
2018. szept. 27. 22:45
 7/14 A kérdező kommentje:
500 wattos tapnak birni kell a configot az se lehet problema? Fm2+lap amd x4 880k gtx 960 oc egy wraith hutő meg egy hdd ,2x4gb ram
2018. szept. 27. 22:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Bőven elég ennek egy 500 as táp, de elégtelen tápellátás amúgy sem okoz kék halált. Kábelek nagyon hosszú ideig nem öregednek el, azt is megkockáztatom hogy egy 70-80as években gyártott kábelnek sincs a világon semmi baja(hacsak nem érte fizikai sérülés). Ha alaplapot cserélsz(vagy ha másik rendszerből való háttértárat használsz) újra kell húzni az oprendszert, vagy garantáltan lesznek kisebb-nagyobb problémáid. Jobb esetben a teljesítmény nem az igazi, rossz esetben instabil lesz a rendszer, legrosszabb esetben meg az történik amit most is tapasztalsz.
2018. szept. 28. 05:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha minőségi a táp akkor bőven. Bár ha annyira nem, akkor is elegendő. A monitor csatlakozója, illetve az átalakító nem játszik szerepet ebben. Ahogy előttem is írták, kb minden esetben érdemes újrahúzni a rendszert, ha gépet cserélsz. Vagy legalább is más az alaplap. Még ha el is indul BSOD nélkül, akkor sem tuti, hogy minden jó lesz. USB-ről legacy/uefi bios alatt is újra tudod húzni. Ha opció az ODD (dvd olvasó/író jelen esetben) akkor akár azzal is mehet a reinstall.
2018. szept. 28. 22:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Ujra raktam azota olyan problemam van hogy nemmegfelelo az internet ethernet kabelt dugok a gepbe a routerbol jon ami levan kodolva bar a kabel bedugasa utan van net egybol szoval a problemam hogy webhelyek pl ubisoft.com azt irja on kapcsolata nem privat es atvan huzva a felso link. Az origins et sem tudom telepiteni azt irja csatlakozzak a nethez mikozben rajta vagyok egesznap .dll fajlokkal szenvedtem 169 frissitest telepit a gep jelenleg abba lehet megoldas majd az internetes problemamra?
2018. szept. 28. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!