Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a win XP?

Miért csinálja ezt a win XP?

Figyelt kérdés
[link]

2018. aug. 22. 11:06
1 2
 1/12 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

Valószinűleg valamelyik driver okozza a bajt, egyéb esetben ezt irja a Microsoft : [link]

Javaslatom :

1. Csökkentet üzemmódban inditsd be a gépet (vagy ha megy egy darabig akkor normál módban is megpróbálhatod), állitsd be, hogy készitsen minidump filét (vagy nézd meg hogy készit-e minidump filét) : [link]

2. Szedd le a Nirsoft Minidump viewer nevezetű programját : [link]

3. Nyittasd meg vele a minidump filét és nézd meg melyik driver okozza a gondot.

4. Ha megtaláltad a hibás drivert - ha egyáltalán a driver a hibás - akkor a driver frissitése vagy lebutitása lehet a megoldás.

Sok sikert. Üdv.

2018. aug. 22. 12:10
 2/12 A kérdező kommentje:
ok megcsinaltam es most a gep nem kapőcsol be ha megnmom a bekapcsolot (telorol irtam) : ( felpörög a tap es kikapcsol...
2018. aug. 22. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert már az xp elavult haladj már a korral...
2018. aug. 22. 15:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Egy celeron cpu val es 1GB rammal nehez lessz....
2018. aug. 22. 16:17
 5/12 Szirty ***** válasza:

"Mert már az xp elavult"

Téves válasz! A probléma oka nem ez!

2018. aug. 22. 16:52
 6/12 coopper ***** válasza:

Szia.

Attól még, hogy beállitottad, az XP-t arra hogy készitsen minidump filét, nem kéne neki nem bekapcsolni, tehát ott lehet hogy más gond van, azaz valamilyen hardveres gond, pl. táp, merevlemez, memória, cpu, stb,stb. (a hardveres gond is okozhat kék halált).

Teszteld a hardvereket (már amelyiket tudod).

Sok sikert. Üdv.

2018. aug. 23. 09:52
 7/12 A kérdező kommentje:
nem lattam smefile hibat. bar a tapnak a ventije elegge koszos es poros illetve elegge rossz szaga van ott ahol bejon az a trapez alaku kabel.
2018. aug. 23. 12:17
 8/12 A kérdező kommentje:
es fekete fogai vagy miei vannak a ramnak
2018. aug. 23. 12:18
 9/12 A kérdező kommentje:
elvittem a tapot es a ramot szakemberhez azt monta vegyek uj tapet es ramt,... megvettem,betettem elibdulni elindul de 30perc hasznalatz utan megin kekhalal es ujraindul...
2018. aug. 24. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:
15 körül core2duo konfigot kapsz kb bárhol. Óránként körbetáncolod a házat, úgy repeszt majd. Az alaplapod is megvénült, rákölthetsz az eddigiekkel együtt 15-öt legalább, de nem hiszem, hogy ekkora ereklye ez a konfig!
2018. aug. 25. 14:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!