Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Igaz hogy idén megszűnik a...

Igaz hogy idén megszűnik a 10XX, 16XX, szériás Nvidia kártyák szoftveres támogatása?

Figyelt kérdés

Ha ez bekövetkezik onnantól kezdve pl nem fogok tudni játszani a Battlefield 1-el meg minden olyan játékkal amiket eddig használtam?

Egy GTX1080Ti 11GB-om van és nekem bőven jó még.

tegnap 06:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ki jött 4 sorozat RTX azóta, világ megváltó dolgot már egy ideje nem hoztak a GTX kártyák támogatásában. Így semmi különöset nem fogsz észre venni. Ami idáig ment az fog ezután is. Az RT és a ShaderMesh támogatás hiánya már most is érződik azokon a kártyákon, pl:AlanWake 2,új Indiana Jones. Ha ezek téged nem zavarnak akkor minden jó.

Habár a kissebb Vrammal de a 1080ti teljesítményét egy Rtx4060/Rx7600 nagyjából hozza jóval kissebb fogyasztással.

tegnap 07:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kap frissítést. Attól még működni fog. Főleg olyan régi játékkal mint BF1. Érdekes is lenne hogyha használhatatlanná tennének szoftveresen egy hardvert 😉
tegnap 07:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Én már nem lepődnék meg semmin 😁

És igen nagyon új játékokkal nem játszok gépen.

tegnap 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még a 9xx széria is támogatott, pedig az aztán matuzsálem. Amúgy ugyanúgy fogsz tudni játszani mindennel ahogy eddig, az új játékoknak pedig már ma is kevés.
tegnap 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A 900, 1000 és Volta (Titan V) szériák támogatása szűnik meg, a 1600-as széria a 20-as része volt, úgyhogy az még kap támogatást. Amúgy igen, régebbi játékokban semmit nem fogsz észrevenni, új játékokból meg egyre több lesz ami el se indul.
tegnap 09:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Az nem gond ami olyan konzolon van meg véve de Battlefieldeket jobban szeretem gépen
tegnap 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!