Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdenes kicserélnem a videókár...

Érdenes kicserélnem a videókártyámat ilyen processzor mellett?

Figyelt kérdés
A processzorom egy intel core i5 3350p és egy gtx 660 oc van benne. Szeretném lecserélni egy gtx 1050 ti-re. Úgy látom hogy ez a kártya érné meg ár-érték arányban.

2018. szept. 26. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
GeForce 6600 volt az egyik legbugosabb kártya, ami valaha kijött, akkor soha többet GeForce? ...
2018. szept. 28. 22:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Én olyan tapasztalatokról beszélek amit ténylegesen megtapasztaltam nem ilyen jött-ment pletykák.
2018. szept. 29. 08:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Az AMD régen tényleg retek volt, viszont most már a felmérések azt mutatják, hogy jobbak a drivereik. Ráadásul nem is lassítják a régi kártyákat, mint az Nvidia. Jah, nekem meg az Nvidiáról vannak rossz tapasztalataim. A régi 8600GS random időközönként kékhalált okozott játék közben. Ez azt jelenti, hogy soha többet Nvidia? És mi van, ha veszel egy Nvidiát és az is ilyen bugos lesz?
2018. szept. 29. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyetlen kártyára alapozol, semmi többre, de tőlem aztán azt veszel, amit akarsz, legalább nem növeled a keresetet az AMD kártyákra, így nem drágulnak, könnyebb lesz hozzájutni.
2018. szept. 29. 20:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Eddig négy nvidia kártyából mind tökéletes volt. Még szép hogy azokat vásárolom.
2018. szept. 29. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!