Érdenes kicserélnem a videókártyámat ilyen processzor mellett?
Figyelt kérdés
A processzorom egy intel core i5 3350p és egy gtx 660 oc van benne. Szeretném lecserélni egy gtx 1050 ti-re. Úgy látom hogy ez a kártya érné meg ár-érték arányban.2018. szept. 26. 15:12
11/15 anonim válasza:
GeForce 6600 volt az egyik legbugosabb kártya, ami valaha kijött, akkor soha többet GeForce? ...
12/15 A kérdező kommentje:
Én olyan tapasztalatokról beszélek amit ténylegesen megtapasztaltam nem ilyen jött-ment pletykák.
2018. szept. 29. 08:10
13/15 anonim válasza:
Az AMD régen tényleg retek volt, viszont most már a felmérések azt mutatják, hogy jobbak a drivereik. Ráadásul nem is lassítják a régi kártyákat, mint az Nvidia. Jah, nekem meg az Nvidiáról vannak rossz tapasztalataim. A régi 8600GS random időközönként kékhalált okozott játék közben. Ez azt jelenti, hogy soha többet Nvidia? És mi van, ha veszel egy Nvidiát és az is ilyen bugos lesz?
14/15 anonim válasza:
Egyetlen kártyára alapozol, semmi többre, de tőlem aztán azt veszel, amit akarsz, legalább nem növeled a keresetet az AMD kártyákra, így nem drágulnak, könnyebb lesz hozzájutni.
15/15 A kérdező kommentje:
Eddig négy nvidia kártyából mind tökéletes volt. Még szép hogy azokat vásárolom.
2018. szept. 29. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!